Cuirasatul Bismarck
Postat 01 June 2013 - 08:15 PM
Dupa cercetarile mele ar fi cam asa:
Lungime coca 1250mm, dar, la pupa, are basonul de pavilion cu toata structura sa care iese in afara navei. In consecinta lungimea efectiva devine 1265mm
Latimea 180mm.
Inaltimea: aici este mai dificil. La primul numar am primit un poster cu baragladina cam la scara 1:1. Pe masurate pe acel poster si cu corectiile de scara, mie mi-a iesit de la chila pana in varful antenei arborelui mare 285mm.
Poate intra bobby si verifica si el inaltimea. Stiu ca tine nava mai asamblatasi e mai usor de masurat. A mea e buctele inca.
P.S. Maine poze cu numarul 115.
Lungime coca 1250mm, dar, la pupa, are basonul de pavilion cu toata structura sa care iese in afara navei. In consecinta lungimea efectiva devine 1265mm
Latimea 180mm.
Inaltimea: aici este mai dificil. La primul numar am primit un poster cu baragladina cam la scara 1:1. Pe masurate pe acel poster si cu corectiile de scara, mie mi-a iesit de la chila pana in varful antenei arborelui mare 285mm.
Poate intra bobby si verifica si el inaltimea. Stiu ca tine nava mai asamblatasi e mai usor de masurat. A mea e buctele inca.
P.S. Maine poze cu numarul 115.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 01 June 2013 - 08:37 PM
Postat 07 June 2013 - 12:33 PM
banuiesc ca toata lumea a avut probleme cu elicele, se pare ca asa au venit de la editura din italia... pana gasesc ei (cica) o rezolvare eu am facut o magie ...
din pacate nu am putut sa repar decat una, celelate fiint rupte.
din pacate nu am putut sa repar decat una, celelate fiint rupte.
Aceasta postare a fost editata de bobby: 07 June 2013 - 12:34 PM
Postat 07 June 2013 - 02:05 PM
Numarul 116 a fost aiurea rau. Toate eliciile erau turtite varza. Una din ele are o pala ca frunza de trifoi, dupa cum se vede in poza. Toate piesele pentru ancore erau rupte din culee. Asa ca, io m-am trezit cu doua ancore mari si doua mici.
Ca sa nu ma enervez inutil am mai comandat o revista gagicii de la chiosc. O voi primi luni. Poate din doua numere aleg piesele bune.
@bobby Care e treaba cu "...se pare ca asa au venit de la editura din italia... pana gasesc ei (cica) o rezolvare..." ai vorbit tu ceva cu ei?
Ca sa nu ma enervez inutil am mai comandat o revista gagicii de la chiosc. O voi primi luni. Poate din doua numere aleg piesele bune.
@bobby Care e treaba cu "...se pare ca asa au venit de la editura din italia... pana gasesc ei (cica) o rezolvare..." ai vorbit tu ceva cu ei?
Postat 07 June 2013 - 02:11 PM
Leo2003, la 07 June 2013 - 02:05 PM, a spus:
Numarul 116 a fost aiurea rau. Toate eliciile erau turtite varza. Una din ele are o pala ca frunza de trifoi, dupa cum se vede in poza. Toate piesele pentru ancore erau rupte din culee. Asa ca, io m-am trezit cu doua ancore mari si doua mici.
extras din mailul trimis de Hachette:
"Va informam ca datorita ambalarii si transportului necorespunzator ce au avut loc de la editura din Italia pana in Romania, la sediul LS TRAVEL, o mare parte din exemplarele 116 au fost avariate. Avand in vedere cele de mai sus, va asiguram ca am sesizat editura, si ca facem toate demersurile necesare pentru solutionarea problemei.
In cazul in care inserturile din exemplarul primit sunt deteriorate, va rugam sa ne informati."