Am terminat in sfarsit un proiect inceput acum 2-3 ani si ma bucur sa-l impartasesc cu voi.
Indiferent cat il injura unii,pentru mine Mig-ul 21, a fost ,este si va fi "teava mea iubita" sarind afara din casa de fiecare data cand isi trecea minusculele aripi delta pe deasupra blocului meu... Ce vremuri, cand urla Tumansky pe Giarmata... Ce dor mi-e de ele !...
Macheta am vrut-o Lancer si desi i-mi place mai mult C-ul ,fiindca mai toti il fac asa, am hotarat sa fac macheta mea in varianta A. Kit-ul este Trumpeter 1/32, cu destule greseli in parte remediate si imbunatatit cu multe scratch-uri pentru up-gradarea in Lancer. Cunoscatorii si iubitorii acestui avion le vor depista!
Nu mai zic multe ,avionul e arhicunoscut ,va las sa vedeti imaginile ,sperand ca va place ...
Originalul ( a zburat si la Timisoara...) :
Si ceva mai uzat,probabil la Turda :
Inceput inainte de frumosul set rasinos al lui setal, am fost nevoit sa scratch-uiesc tabloul de bord specific Lancer-ului A:
Si macheta finita,cu decaluri de la Linden Hill :
Dupa o mica operatie chirurgicala am creat pilotului semnul V de la "Victorie" ,o mica victorie si pentru mine...
Vali
Aceasta postare a fost editata de Vali: 21 March 2011 - 11:57 AM