Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 Zvezda - German Infantry 1939-1942 (IMG&Link review) - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 Zvezda - German Infantry 1939-1942 (IMG&Link review)

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 20 March 2011 - 04:59 AM

Acesta este primul set 1/72 lansat de Zvezda privind armata germana in WWII. Datorita calitatii produselor si subiectelor destul de rare pe care le abordeaza, sosirea in domeniu a acestei companii poate fi apreciata ca una dintre cele mai placute surprize in anul 2010.

Imaginile prezinta atat pozitiile standard cat si conversii. Acestea din urma sunt destul de nespectaculoase datorita pozitiilor figurinelor, dar sunt folositoare pentru mine avand in vedere si ceilalti soldati din colectie.

Pentru mai multe informatii si imagini, accesati link-ul recenziei:

http://www.network54.com/Forum/47210/threa...amp%3BReview%29

Sper sa va placa si acest set si celelalte doua de pana acum (excelente si cu subiecte neuzuale) se gasesc si la noi la un pret extrem de ieftin, fie la Pavel fie la Olaf.

Cristian Florescu

STANDARD POSES
Imagine postata
Imagine postata

SIZE REFERENCE
Imagine postata

CONVERSIONS
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

#2 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 20 March 2011 - 11:07 AM

Salut Cristian

Dupa parerea mea, figurinele prezentate in acest topic sunt printre cele mai bine realizate (ca si turnare/detalii) fata de celelalte prezentate de tine si pe care le-am urmarit cu interes.
Foarte naturale posturile, mai ales ale celor aflati in mars. Iar vopsirea ta este una pe masura.
Un mare plus legat de fizionomiile personajelor si mai ales reprezentarea celui cu capul descoperit (care zambeste).
Spor si la mai multe.

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 21 March 2011 - 09:23 PM

Vezi postareaAdiP, la 20 Mar 2011, 11:07, a spus:

Salut Cristian

Dupa parerea mea, figurinele prezentate in acest topic sunt printre cele mai bine realizate (ca si turnare/detalii) fata de celelalte prezentate de tine si pe care le-am urmarit cu interes.
Foarte naturale posturile, mai ales ale celor aflati in mars. Iar vopsirea ta este una pe masura.
Un mare plus legat de fizionomiile personajelor si mai ales reprezentarea celui cu capul descoperit (care zambeste).
Spor si la mai multe.

Salut Adi,

Multumesc mult pentru mesaj, intr-adevar figurinele sunt foarte bine turnate iar figurina in mars este excelenta, imi place foarte mult.
De asemenea, ma bucura interesul cu care urmaresti aceste postari si sper ca si cele ce vor urma sa fie cel putin la fel de interesante si bine realizate.
Dupa ce se va termina seria dedicata Zvezdei (sper sa o termin saptamana aceasta), vor urma niste chestii interesante si destul de rar intalnite.... :-) (Unele dintre ele extraordinar de bine turnate)... :rofl:

#4 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 22 March 2011 - 07:30 PM

Arata foarte bine,iar conversiile sunt excelente. :rolleyes:
Noile figurine WWII de la Zvezda sunt intr-adevar de-o calitate extraordinara,iar vehiculele militare absolut superbe-aici ma refer la cele ce se imbina fara adeziv[T-34,Tiger I,Flak 38,Howitzer-ul rusesc de 122 mm].

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi