1:48 Fw-190 D-9 (Weekend Edition)
Postat 18 March 2011 - 10:40 PM
Am achizitionat kit-ul de la Xabba caruia ii multumesc pentru promptitudine (nu este singurul). Kitul este unul aratos, ingrijit si sper sa nu creeze probleme.
Un review al kitului se gaseste pe net asa ca nu am facut poze de review.
Totusi vreau sa va arat ce incerc sa construiesc. Probleme nu prea au fost dar am intampinat unele dificultati la imbinarea fuselajului cu aripile si mai ales la acele capace de acces la tunurile de pe aripi, in rest chiar as putea spune ca a fost "fun to built". Am decis sa-l imbunatatesc un pic : tevile tunurilor din aripi (din ace de siringa)si conductele de frana de pe trenul de aterizare (sarma de cupru din cablu de retea). Momentan astea fiind singurele adaugiri ca sa zic asa
Cred ca pozele vorbesc de la sine.
Sper ca sa-l duc la bun sfarsit si sa va prezint si produsul finit.
As vrea sa mentionez ca o sa incerc sa-l vopsesc (pentru ca tot cu pensula lucrez) cu MM si Revell SM.
Postat 19 April 2011 - 09:59 AM
Va prezint ceva detalii cu trenul de aterizare si avionul pregatit pentru vopsire.
Fuselajul este vopsit dar nu am avut aparatul sa pot face poze. Promit solemn ca pana la sfarsitul saptamanii sa va arat poze cu el.
Cam atat pentru moment.
Postat 22 June 2011 - 10:08 AM
Mai am de lipit partile mai mici de la trenul de aterizare, antene si diferite repere, apoi urmeaza decal-urile si o sa incerc un pic de weathering (mai ma gandesc).
Atasez si ceva poze!
O zi buna si spor la treburi!
Aceasta postare a fost editata de seemann: 22 June 2011 - 10:10 AM
Postat 22 June 2011 - 01:31 PM
Aceasta postare a fost editata de dflc03: 22 June 2011 - 01:42 PM
Postat 22 June 2011 - 02:30 PM
Succes!
Postat 22 June 2011 - 09:28 PM
Bafta! Astept si urmatorul avion (unul care sa nu necesite pete si margini gazate).
Postat 24 June 2011 - 07:39 AM
Intradevar, RLM-urile de la Gunze sunt foarte bune, le recomand cu caldura.
In privinta RLM-urilor de la MM, sufera de acel pacatos "efect de scara". Cum am mai spus si cu alta ocazie, doar 74, 75, 81 si 82 sunt cit de cit utilizabile. RLM 76 este un gri tern, asemanator cu MM 1728, folosit in general pentru aviatia moderna. In cazul vopselelor RLM de la MM, un RLM 76 bun se poate obine din... RLM 65 in care se amesteca cam 7% RLM 83, tot de la MM.
Postat 29 June 2011 - 10:24 AM
Asa ca, chiar daca nu respect intru totul vopsirea machetelor incerc sa ma apropii cat de cat de realitate.
Vreau sa va multumesc tuturor pentru aprecieri!
ps: de maine sunt in concediu asa ca intra si constructia intr-o pauza!
Toate cele bune!