Forum Machete,Modelism,Hobby: Brummbar - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Brummbar Sturmpanzer IV Sd.Kfz.166 1:72

#1 Useril este offline   Adi-D 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 29-January 11

Postat 08 March 2011 - 10:50 AM

Salutare.Lucrez la un Brummbar 1:72 si am ceva nelamuriri.Modelul cred ca este un middle prod.vreau sa-l camuflez asa:Imagine atasata: DSC_4845.JPG pe instructiuni este numerotat asa:Imagine atasata: sp4_5.jpg ...dar cel din foto are zimm.Alta problema este ca modelul meu are tamburii din partea de sus a angrenajului cauciucati iar in toate pozele gasite de mine sunt din fier.Va rog HELP!!Imagine atasata: DSC_4840.JPG Multumesc.

#2 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 08 March 2011 - 03:33 PM

Salutare!
Intr-adevar ai acolo un mid production,din p.d.v. al meu un kit destul de reusit,un fost Esci,"reimbuteliat" de Italeri.

Din pacate majoritatea mid-urilor au avut zimm,sincer n-am vazut nici o poza cu ele fara zimm.Schemele de camo alese de tine,Normandia si[sau] Italia, sigur au avut zimm.Daca totusi te incumeti sa faci zimm-ul in scara asta iti sugerez sa folosesti puty-ul biocomponent de la Tamyia...merge cel mai bine pe scarile mici.

Rolele de retur[tamburii tai] sunt ok,mid-urile au avut si role de retur cu banda de cauciuc.Si daca mai pui si "fustele" laterale oricum nu se mai vad.Asa ca, lasa-l asa , e ok si spor in continuare!

#3 Useril este offline   Adi-D 

• Membru deplin

Postat 09 March 2011 - 01:59 PM

Acu....e primul meu zimm nu prea-mi place ce a iesit dar...
Imagine atasata: DSC_4847.JPG Imagine atasata: DSC_4848.JPG Imagine atasata: DSC_4852.JPGImagine atasata: DSC_4851.JPG

Multumiri Dani.

#4 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 09 March 2011 - 04:19 PM

E intr-adevar putin cam gros,dar pt primul tau zimm e grozav. :bad:
Dupa uscarea totala,poti sa-l mai smirgluiesti[c-un smirglu foarte fin] putin pt subtiere...Lutul de modelaj,nu-i asa?
Spor sa ai!

#5 Useril este offline   Adi-D 

• Membru deplin

Postat 11 March 2011 - 01:53 PM

Cam asa arata la prima mana.Am ales ce spun ei ca ar fi fost camul folosit in Italia 44-45.Nu mi-a iesit exact ca pe modelul dat de Italeri dar cred ca e ok(daca nu e oricum nu cred ca am ce sa fac).Imagine atasata: DSC_4879.JPG Imagine atasata: DSC_4880.JPG Imagine atasata: DSC_4881.JPG Imagine atasata: DSC_4882.JPG

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi