multumesc.am taiat cele 2 coltare dintr-un profil de aluminiu pe care il am de cand mi-a upgradat katran (de pe rhc) circularul. il avea ca material ramas de la constructia unui CNC. unghiul chiar este unul drept si modalitatea mi s-a parut cea mai comoda de rezolvare a problemei.
va dati seama ca mie nu mi se pare nimic deosebit, dar recunoscut ca initial dorisem sa le folosesc in alt mod. dupa ce am reusit sa gasesc aceasta rezolvare, nu mi-a luat mai mult de 2 min de coasta.
pentru cei interesati, gasiti colectia revistei Osprey pe: http://www.torrentportal.com
Intreaga are 43Gb. mie, fiindca nu ma intereseaza avioanele si le-am dat jos, imi ocupa doar vreo 33Gb. cu siguranta voi mai face curatenie si dupa ce termin de adus.
eu am lasat calculatorul deschis de dimineata si mi-a adus 30%...si-mi spune ca mai dureaza maxim 2 zile. poti sa pui si pauza daca nu ai cum sa lasi calculatorul deschis.
intre timp am terminat si de adus coletia revistei Osprey de pe net si marturisesc ca sunt foarte incantat de ce contine.
pe de alta parte, astazi mi-am facut ceva timp sa-mi construiesc niste blocuri de slefuire care sa fie utile si usor de folosit la schimbarea benzii. si iata ce a iesit.
Foarte fain! Congrats!
(io recunosc ca puturos fiind si asta intimplindu-se pe vremea cind inca avem serviciu - mi-am cumparat slefuitor si benzi de rezerva )