carte IAR-80/81 SAM publication -O carte noua
Postat 22 December 2011 - 11:27 AM
Ieri am trimis aprope toate cartile inafara de vreo 3-4 pe care le trimit azi. In rest mai raman de trimis doar cele 4 carti comandate zilele astea. Nu mai trimit PM la fiecare in parte. Sper ca in perioada asta aglomerata de sarbatori sa nu fie probleme cu livrarea coletelor! Cum spuneam, nu prea am acces la net dar ma puteti gasi la tel 0743 119 434.
Postat 01 January 2012 - 05:39 PM
horia, la 08 November 2011 - 03:36 PM, a spus:
Pret final pentru Romania. 82 lei cu taxe postale incluse sau 80 lei predare personala in Brasov.
Plata in avans pana in 25 noiembrie 2011 in contul:
RAIFFAISEN BANK: STOICA HORIA GABRIEL, IBAN: RO14RZBR 0000 0600 1049 9615
Pentru o comanda trebuie sa se stranga minim 20 de bucati, ceace nu va fii o problema. Daca strangem minim 20 de comenzi mai repede, comandam si cartea mai repede.
Plata in avans pana in 25 noiembrie 2011 in contul:
RAIFFAISEN BANK: STOICA HORIA GABRIEL, IBAN: RO14RZBR 0000 0600 1049 9615
Pentru o comanda trebuie sa se stranga minim 20 de bucati, ceace nu va fii o problema. Daca strangem minim 20 de comenzi mai repede, comandam si cartea mai repede.
...același cont si același preț?
Pentru cartea rămasă o comand eu...marți cānd se deschid bancile mă duc si fac plata
Postat 09 January 2012 - 09:36 AM
Salut Horia
Pe site-ul celor de la SAM apare anuntul urmator, referitor si la "Scale aviation modeller" cat si la "Model aircraft":
Back Issues
4 for the price of 3!
Back Issues
Check the back issue pages of this site to see if that issue you missed is still available.
Intrebarea mea este daca oferta se se refera la oricare dintre cele doua publicatii cumparate dupa aceasta regula ( concret, intre cele 3+1 reviste cumparate la reducere pot fi si de unele si de altele). Multumesc.
Pe site-ul celor de la SAM apare anuntul urmator, referitor si la "Scale aviation modeller" cat si la "Model aircraft":
Back Issues
4 for the price of 3!
Back Issues
Check the back issue pages of this site to see if that issue you missed is still available.
Intrebarea mea este daca oferta se se refera la oricare dintre cele doua publicatii cumparate dupa aceasta regula ( concret, intre cele 3+1 reviste cumparate la reducere pot fi si de unele si de altele). Multumesc.