Forum Machete,Modelism,Hobby: carte IAR-80/81 SAM publication - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

carte IAR-80/81 SAM publication -O carte noua

#61 Useril este offline   kamov 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 136
  • Inregistrat: 11-July 11
  • Interests:blindate

Postat 23 November 2011 - 11:28 AM

am trimis un mail cu adresa mea de contact, pe adresa revistei. ati primit?

#62 Useril este offline   cipoaca 

• Membru senior
  • Postari: 136
  • Inregistrat: 13-February 11
  • Interests:machete aviatice si masinile clasice

Postat 26 November 2011 - 09:27 PM

Se mai poate comanda cartea?

#63 Useril este offline   horia 

• Membru senior
  • Postari: 2972
  • Inregistrat: 24-April 05

Postat 29 November 2011 - 10:59 PM

Salut. Acum am vazut mesajul tau. Da se mai poate pana luni la pranz cand lansez a doua comanda!

#64 Useril este offline   horia 

• Membru senior

Postat 05 December 2011 - 09:51 AM

Am lansat comanda. Vineri 16 decembrie lansam ultima comanda pe anul asta. Cine doreste...aceleasi conditii de mai sus.

#65 Useril este offline   paul 

• Membru senior
  • Postari: 634
  • Inregistrat: 06-April 05

Postat 05 December 2011 - 01:08 PM

Salut. Cand ajung in Romania primele carti? Multumesc.

#66 Useril este offline   horia 

• Membru senior

Postat 06 December 2011 - 04:05 PM

Au sosoit cartile. De maine incep trimiterea lor.!

#67 Useril este offline   horia 

• Membru senior

Postat 06 December 2011 - 05:23 PM

Cand am scris mesajul de mai sus inca nu intrasem in posesia cartilor. Tocmai plecam voios spre posta. Dar la posta surpriza, doar 2 colete in care erau 15 carti in loc de 30. Mi-a picat fata. Acum am scris la editura sa intreb ce si cum. Pana rezolv situatia nu trimit nicio carte. revin cu detaliii!

#68 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 06 December 2011 - 08:54 PM

Vezi postareahoria, la 06 December 2011 - 05:23 PM, a spus:

Cand am scris mesajul de mai sus inca nu intrasem in posesia cartilor. Tocmai plecam voios spre posta. Dar la posta surpriza, doar 2 colete in care erau 15 carti in loc de 30. Mi-a picat fata. Acum am scris la editura sa intreb ce si cum. Pana rezolv situatia nu trimit nicio carte. revin cu detaliii!

Te pomenesti ca au epuizat stocul si mai trebuie sa traga o sarja ?! Oricum site-ul lor e varza. Si acum cartea despre IAR-80 apare doar in regim de precomanda "Pre-order - Out July 2011" :nea:

Ai putea sa expediezi totusi, in ordinea in care ti-au intrat banii in cont ....

#69 Useril este offline   Mr32 

• Membru senior
  • Postari: 1478
  • Inregistrat: 24-December 05
  • Interests:Machete de avioane militare 1/32, aviatie.

Postat 06 December 2011 - 08:59 PM

Stam cu ochii pe forum!

Florin

Aceasta postare a fost editata de scorpio: 06 December 2011 - 09:02 PM

#70 Useril este offline   horia 

• Membru senior

Postat 06 December 2011 - 09:05 PM

pe moment in seara asta am primit raspunsul asta (le-am scris intrebandu-i daca pana afla ce se intampla sa le trimit o lista cu mailurile personelor care nu vor primi cartea, pentru scuze personale, ca eu n-am chef sa fiu injurat):

I am very sorry to hear your problem and i am going to check with the office first thing in the morning with regard to your order.
What i think may have happened is that the order has been posted out to you in 3-4 parcels thus reducing postage cost to you.
A list of contacts would be great, thank you.

#71 Useril este offline   Mr32 

• Membru senior

Postat 06 December 2011 - 09:09 PM

Atunci sa speram ca problema este aproape rezolvata si ca vor mai aparea si alte colete, maine-poimaine.

Florin

P.S.
Oricum scuzele lor nu tin loc de carte. Daca au gresit ar putea oferi, de exemplu, o reducere pentru restul de carti netrimise. Zic eu.

Aceasta postare a fost editata de scorpio: 06 December 2011 - 09:09 PM

#72 Useril este offline   horia 

• Membru senior

Postat 06 December 2011 - 09:33 PM

Pentru moment a doua comanda am oprit-o. Noroc ca nu am apucat sa o platesc. Cred ca o voi comasa cu cea pe care intentionam sa o dau in 16 decembrie si ...cam asta e cu cei de la SAM.

Acu vreo saptamana i-am intreb ce sa aude cu coletele, si am primit rapsunsul asta.

the lady who does the post has been away as it is her birthday and so she will be back tomorrow.

#73 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior

Postat 07 December 2011 - 07:33 AM

Vezi postareahoria, la 06 December 2011 - 09:05 PM, a spus:

pe moment in seara asta am primit raspunsul asta (le-am scris intrebandu-i daca pana afla ce se intampla sa le trimit o lista cu mailurile personelor care nu vor primi cartea, pentru scuze personale, ca eu n-am chef sa fiu injurat):

I am very sorry to hear your problem and i am going to check with the office first thing in the morning with regard to your order.
What i think may have happened is that the order has been posted out to you in 3-4 parcels thus reducing postage cost to you.
A list of contacts would be great, thank you.

Stai linistit. Nu cazul sa te injure nimeni, n-ai nicio vina.
La bataie sa te luam, ...asta da, dar in rest .... Imagine postata

#74 Useril este offline   Cassin 

• Membru senior
  • Postari: 409
  • Inregistrat: 08-April 06
  • Interests:Machete statice avioane de orice fel (de preferinta cu elice din WW II) 1/72

Postat 07 December 2011 - 10:53 AM

"the lady who does the post has been away as it is her birthday and so she will be back tomorrow." Da' mult mai tine o zi de nastere pe acolo pe la ei!!!

#75 Useril este offline   feldgrau 

• Membru deplin
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 05-March 08

Postat 07 December 2011 - 11:24 PM

pana se rezolva.....DE VANZARE CARTE IAR 80, FORMAT A4+, "MUST HAVE" PENTRU PASIONATI AVIATIE ROMANIA WW2.

PRET........1000 EURO :lol::lol:

Aceasta postare a fost editata de feldgrau: 07 December 2011 - 11:25 PM

#76 Useril este offline   horia 

• Membru senior

Postat 08 December 2011 - 03:14 PM

Am lamurit de ce nu ajung cartile. Baietii de la SAM au facut un ciubuc. Mi-au luat taxe postale pentru registred mail si ei au trimis colete ca scrisori. De aia le-au imparti in 4 plicuri, sa fie sub 2 kg si sa coste mai putin. Singura lor scuza este ca in aceatsa perioada in care se apropie sarbatorile mai intarzie coletele. Am fost azi dimineata la oficiul postal unde se centralizeaza toate coletele externe si... nicio sansa. Fara track numeber ..la revedere!

Le-am scris si le-am spus ca mai astept pana luni. Tot pana luni ma gandesc si cum voi face cu expedirea celor sosite si cu noua comanda pentru care am strans deja banii!

#77 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 08 December 2011 - 03:39 PM

Horia, o mica precizare, "registered mail" inseamna fix scrisori la Royal Mail. Similar cu ce inseamna "recomandata" la Posta Romana. Daca era colet, era "parcel".

#78 Useril este offline   horia 

• Membru senior

Postat 08 December 2011 - 04:21 PM

Cum ziceam, ei au trimis coletele ca si scrisori. Daca le trimiteu recomandat = registred le puteam gasi, insa ei le-au trimis ca si scrisori simple. Ca s-au zgarcit si nu le-au trimis colet asa cum le-am platit este una, dar nici recomandat sa nu le trimiti!!!

cam asta este explicatia lor:

Although the original parcels weren’t posted by recorded delivery they were sent by Royal Mail 1st class post which is the best service without paying for recorded delivery.

#79 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior

Postat 08 December 2011 - 05:16 PM

Si se pare ca nici nu au pus toate coletele in aceasi zi la aceeasi ora. Daca ar fi fost asa, ti-ar fi ajuns toate la cam 1-2 zile diferenta si nu 4-5 cate par a fi acum ....

Eu zic sa nu treci cu vederea aceste mici porcarii si sa te plangi catre ei pt. inexactitatile comise. Macar scuze sa-ti ceara si sa recunoasca ca sunt si ei gainari din cand in cand .... :diablo:

Poti sa-i intrebi, daca te-au incasat pt. expeditie recomandata, de ce nu au trimis cartile asa ?! Si daca se vor pierde pachetele in nebunia de acum de la posta, ramanem cu banii dati si buzele umflate ?! Eu i-as stresa cu intrebari din astea ...

Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 08 December 2011 - 05:20 PM

#80 Useril este offline   Mr32 

• Membru senior

Postat 08 December 2011 - 05:47 PM

Si pe langa toate astea, ai putea sa ne imbucuri cu lista primilor 15 "norocosi" care vor fi in prima transa.

Florin

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic