carte IAR-80/81 SAM publication -O carte noua
Postat 18 November 2011 - 10:14 AM
Dupa o intalnire de taina la ora 1 noaptea, am reusit sa pun mina si eu pe carte.
Este excelenta! 128 pagini, zeci de profile, sute de fotografii, multe inedite.
Am facut citeva poze, ca sa vedeti pina la ce nivel de detaliere merge.
Mi-a placut ca are seturi complete de planuri la 1/72, pentru fiecare varianta in parte.
Desene pentru detalii de multe ori ignorate, precum tetiera sau centurile de siguranta.
Desene pentru tablourile de bord de la fiecare serie si multe multe altele .
Foarte bine documentata si explicata, este visul oricarui modelist de IAR-80.
Acum nu ne mai ramane decit sa punem mina sa construim 80-uri corecte, caci nu me mai putem scuza ca nu am stiut:)
Este excelenta! 128 pagini, zeci de profile, sute de fotografii, multe inedite.
Am facut citeva poze, ca sa vedeti pina la ce nivel de detaliere merge.
Mi-a placut ca are seturi complete de planuri la 1/72, pentru fiecare varianta in parte.
Desene pentru detalii de multe ori ignorate, precum tetiera sau centurile de siguranta.
Desene pentru tablourile de bord de la fiecare serie si multe multe altele .
Foarte bine documentata si explicata, este visul oricarui modelist de IAR-80.
Acum nu ne mai ramane decit sa punem mina sa construim 80-uri corecte, caci nu me mai putem scuza ca nu am stiut:)
Postat 18 November 2011 - 11:18 AM
Da, se mai poate comanda. Am zis ca luni dau comanda, asta insemnand ca factiua cu suma totala o voi primi in cursul zilei de luni, dupa care fac plata. Daca primesc luni dupa amiaza factura si nu mai am timp sa ajung la banca, marti dimineata cel tarziu platesc. Deci pana atunci se mai poate!
Postat 20 November 2011 - 08:47 PM
sabina, la 19 November 2011 - 02:22 PM, a spus:
ca tot romanul ma inscriu si eu pe ultima suta de metri pentru un exemplar
am sa depun banii luni dimineata la prima ora
se mai poate ?
multumesc
am sa depun banii luni dimineata la prima ora
se mai poate ?
multumesc
am gasit deschis la o agentie Raiffeisen intr-un mall si am trimis deja banii
o confirmare pentru comanda se poate ?
multumesc
Postat 21 November 2011 - 09:55 AM
Postat 22 November 2011 - 10:53 PM
Am achitata azi cartile si cred ca maine pleaca spre tara.
Putem strange bani pentru a doua transa de carti. Partea buna este ca nu mai trebuie sa comandam minim 20 de carti, putem si 10-15. Deci, cu cat mai repede se strang banii pentru numarul minim necesar cu atat mai bine.
Putem strange bani pentru a doua transa de carti. Partea buna este ca nu mai trebuie sa comandam minim 20 de carti, putem si 10-15. Deci, cu cat mai repede se strang banii pentru numarul minim necesar cu atat mai bine.
Postat 23 November 2011 - 07:02 AM
horia, la 22 November 2011 - 10:53 PM, a spus:
Am achitata azi cartile si cred ca maine pleaca spre tara.
De curiozitate, cate carti s-au strans in prima transa ?!