carte IAR-80/81 SAM publication -O carte noua
Postat 28 January 2012 - 03:05 PM
A trecut o luna de cand cineva a rezervat o carte si nu a platit-o, astfel ca inca un exemplar este dinou disponibil. De azi inainte nu mai pastrez carti sau alte materiale pentru nimeni. Fiecare devine proprietar cand plateste, deci nu mai trimiteti mesaje in genul "tine-mi o carte pana saptamana viitoare" sau "tine-mi o carte pana la salariu". Conditile de plata si livrare sunt mentionate mai sus!
Postat 22 February 2012 - 11:42 PM
Daca mai este cineva interesat, putem da o noua comanda catre SAM.
Inafara de carte despre IAR 80 se mai poate comanda si altceva. Studiati putin si ofertele la alte titluri, mai ales la Modellers Datafille Extra, si Scale Aviation Modeller sectiunea Special Offers,
Nu uitati ca aceste carti sau reviste trebuiesc platite inainte.
Inafara de carte despre IAR 80 se mai poate comanda si altceva. Studiati putin si ofertele la alte titluri, mai ales la Modellers Datafille Extra, si Scale Aviation Modeller sectiunea Special Offers,
Nu uitati ca aceste carti sau reviste trebuiesc platite inainte.
Postat 27 March 2012 - 08:37 AM
Cineva a returnat o carte dupa ce a tinut-o cateva luni fara sa o plateasca. Cartea este in conditii foarte bune, dar fiindca a fost in mainile cuiva pretul este 70 lei cu taxe postale incluse. Daca intereseaza pe cineva conditile de plata si livrare sunt cele de mai sus.
Postat 01 August 2012 - 10:02 PM
Un nou lot de carti a plecat spre Romania. Ca sa fie o suma rotunda am comandat inca 4 in plus. Cine doreste ma poate contacta, pret 85 lei. De data asta ca sa evitam iara pierderile i-am rugat pe cei de la SAM la un transport mai sugur, astfel pretul este cu 3 li mai mult. Cartea include si taxele postale in Romania. Detalii pe PM.!