Pagina 1 din 1
Bun gasit!
Postat 24 February 2011 - 04:36 PM
Buna ziua.Sint bmb ,din Bucuresti si ma bucur ca pot fi linga voi.Sint pasionat de modelism de vreo 30de ani dar din pacate nu m-am putut dedica pina acum acestei pasiuni.Prin anii 70-80 reusisem sa-mi fac ,cu mari sacrificii ,o frumusica colectie de machete de avioane,trenulete electrice ,chiar incepusem o diorama.Cei trecuti de o anumita virsta stiu ca pe atunci gaseai asa ceva la etajul 3 in magazinul Victoria.Cit timp am fost in armata parintii mei le-au facut cadou unor nepoti pe ideea lor ciudata ca :a crescut baiatul si nu-i mai trebuie asa ceva.Pe scurt ,va promit ca de acum avind ceva mai mult timp liber decit mi-as dori,o sa recuperez ce am pierdut.O sa revin pe forumurile respective.Cu respect bmb!
Postat 25 February 2011 - 12:13 PM
Bine-ai venit bmb.
Ce vremuri.....Acolo in Victoria si la Hanul Manuc, imi cheltuiam banii de sorcova si alte colinde cand eram inca in scoala generala.
Eu insa le-am vandut singur ca sa pot duce o domnisoara la mare. Domnisoara s-a consumat repede si eu am ramas cu regretul.
Ce vremuri.....Acolo in Victoria si la Hanul Manuc, imi cheltuiam banii de sorcova si alte colinde cand eram inca in scoala generala.
Eu insa le-am vandut singur ca sa pot duce o domnisoara la mare. Domnisoara s-a consumat repede si eu am ramas cu regretul.
Postat 26 February 2011 - 09:37 AM
wurger, la 25 Feb 2011, 12:13, a spus:
Daca nu ne cunosteam pe atunci, ce sa-ti fac. S-ar fi putut aranja niste joint-uri.
Ah... am uitat dumneavoastra sunteti ceva mai puriu, asa ca nu prea ne-am fi potrivit.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1