Forum Machete,Modelism,Hobby: Ta-183 in ROAF - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ta-183 in ROAF What if ?

#1 Useril este offline   Dan75 

• Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 23-February 11

Postat 23 February 2011 - 03:48 PM

Buna ziua, ma numesc Dan , sunt din Galati si vreau sa spun ca urmaresc de ceva vreme forumul vostru dar sincer pana acum nu am avut "curajul" de a ma inscrie ...oricum ideea e ca sunt pasionat de modelism dar la stadiul incepator-noob...vreau sa va prezint primul meu avion , vopsit cu pensula si astept criticile si sfaturile dumneavoastra....sper sa ajung in cativa ani, cu rabdare si perseverenta la calitatea impresionanta a lucrarilor vazute aici...Va multumesc

PS. o sa incerc sa pun si poze , dar putina rabdare, e prima oara cand fac asa ceva :friends:

urmatoarele poze..in lucru si terminat

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Ta4.jpg
  • Imagine atasata: Ta3.jpg
  • Imagine atasata: Ta2.jpg
  • Imagine atasata: Ta1.jpg
  • Imagine atasata: Ta5.jpg
  • Imagine atasata: Ta6.jpg

#2 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 23 February 2011 - 04:12 PM

Bine ai venit printre noi.Pentru inceput nu-i rau de loc(mai ales ca e 'what if' si e si PM ).Cu putina atentie,experienta vine construind , sigur vei progresa mult.Si mai ales, studiaza si cere sfaturi.Ai de unde....Spor ...........

#3 Useril este offline   DGDaniel 

• Membru senior
  • Postari: 471
  • Inregistrat: 31-May 08

Postat 23 February 2011 - 05:43 PM

Salut. Vad ca ai ceva accesorii dar neaparat cumpara niste chit si folosestel. Per ansambu e OK la scara la care lucrezi.

Spor in continuare

#4 Useril este offline   axor 

• Needs A Life Outside What-If
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:What If - Sci Fi - Aero

Postat 23 February 2011 - 06:00 PM

Bine ai venit Dane :cray:
Prima ta macheta arata foarte bine,chiar foarte bine :lol: imi amintesc ca primul meu model arata mult mai rau :friends: .
Imi place si subiectul ales de tine,what-if-urile sunt pe gustul meu.
Incearca pe viitor sa chituiesti imbinarile celor doua jumatati ale fuselajului,imbinarile aripilor cu fuselajul (destul de vizibile in poze).Pentru o vreme banuiesc ca vei ramane la pensula,drept pentru care ar fi bine sa aplici vopseaua in cel putin doua straturi,prima mai diluata,a doua putin mai consistenta (dar nu groasa).Mi se pare mie sau nu ai vopsit intradosul?
Iti sugerez sa rasfoiesti sectiunile Tehnici , Unelte si instrumente , Materiale daca nu ai facut-o pana acum...si nu in ultimul rand documenteaza-te inainte de inceputul unei noi machete !
Spor in continuare Dan si asteptam urmatoarele lucrari !

Aceasta postare a fost editata de axor: 23 February 2011 - 06:02 PM

#5 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12671
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 23 February 2011 - 07:34 PM

Bun venit printre noi.
Reusita macheta si interesanta abordare! Atentie la chituit imbinarile si ...urmeaza sfaturile de mai sus.

#6 Useril este offline   Dan75 

• Nou venit
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 23-February 11

Postat 23 February 2011 - 10:31 PM

Va multumesc pentru primirea frumoasa, ma simt de parca am trecut un examen important...acum cateva lamuriri..intradosul e vopsit, poate nu se vede bine in fotografie..am cumparat un kit pentru rosturi de la agama, l-am incercat pe un model special de "probe" si rezultatul a fost dezastruos..dupa 1 saptamana, il puteam scoate din rosturi si modela ca pe plastilina, cred ca gresesc undeva dar nu stiu unde...am vazut ceva asemanator dar la tub de la revell...si o ultima intrebare...merita setul basic aerograf de la revell?

Sper ca nu v-am stresat prea mult, dar daca tot m-ati primit in gashca, acum trebuie sa ma suportati :rolleyes:

#7 Useril este offline   DGDaniel 

• Membru senior
  • Postari: 471
  • Inregistrat: 31-May 08

Postat 23 February 2011 - 10:36 PM

Vezi postareaDan75, la 23 Feb 2011, 22:31, a spus:

Va multumesc pentru primirea frumoasa, ma simt de parca am trecut un examen important...acum cateva lamuriri..intradosul e vopsit, poate nu se vede bine in fotografie..am cumparat un kit pentru rosturi de la agama, l-am incercat pe un model special de "probe" si rezultatul a fost dezastruos..dupa 1 saptamana, il puteam scoate din rosturi si modela ca pe plastilina, cred ca gresesc undeva dar nu stiu unde...am vazut ceva asemanator dar la tub de la revell...si o ultima intrebare...merita setul basic aerograf de la revell?

Sper ca nu v-am stresat prea mult, dar daca tot m-ati primit in gashca, acum trebuie sa ma suportati :rolleyes:

Uita de revell cam la tot ce au ei si.. de fapt o sa trimit un PM pentru a nu face reclama sau invers.

Aceasta postare a fost editata de DGDaniel: 23 February 2011 - 10:46 PM

#8 Useril este offline   Razvan 

• Membru senior
  • Postari: 499
  • Inregistrat: 10-July 06

Postat 23 February 2011 - 10:49 PM

Bine ai venit printre noi pe aceste meleaguri unde AXOR cam tragea singur la aceasta categorie si de la care ai ce invata.

Multa bafta!!

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi