Salut, numele meu este Laurentiu, am aproape 43 de ani, sunt din Bucuresti si am fost 18 ani parasutist militar. Acum cateva luni, am redescoperit modelismul (dupa aproape 25 de ani) si am ramas uimit de cate poti face acum, de multitudinea de optiuni pe care o are un modelist in materie de machete, scule si materiale. Asa ca am intrat pe net si am vazut ca mai sunt oameni care si-au pastrat dragostea pentru modelism.Dupa ce o perioada de timp nu am facut decat sa citesc tot felul de articole de pe forum, am cumparat o macheta de la cineva de pe forum (caruia ii multumesc pentru rabdarea de care a dat dovada, eu stresandu-l cu diferite intrebari) si mai ales am negociat cu sotia termenii de utilizare a mesei din bucatarie. Binenteles ca prima macheta fost aproape un esec. Dar am mai cumparat una, si inca una plus vopsele, pensule (dupa ce le-am stricat pe ale baiatului cel mic). Ceeace veti vedea acum este macheta care mi-a iesit cel mai bine (dupa parerea mea). Este un UH-1 Huey Hog la 1:35 de la Academy.
Pagina 1 din 1
Salut si bine v-am gasit
Postat 20 February 2011 - 03:04 PM
Salut Laurentiu.
Eu iti zic "Wellcome to the Club" si la cat mai multe recidive, fiecare urmand a aduce ceva in plus la experienta de machetist. Sper doar sa nu fie una efemera.
Masina ta arata frumos (ca pentru inceputuri modelistice); oricum, nu sunt eu cel mai in masura a ma pronunta asupra corectitudinii sau culorilor folosite (aici sper sa ii ai aproape pe "elicopteristi") insa per ansamblu, mie-mi place.
Spor sa ai si eventual intreaba p-aici cand ai vre-o nelamurire legat de subiectele aflate in fata ta, chiar si pe masa din bucatarie.
Eu iti zic "Wellcome to the Club" si la cat mai multe recidive, fiecare urmand a aduce ceva in plus la experienta de machetist. Sper doar sa nu fie una efemera.
Masina ta arata frumos (ca pentru inceputuri modelistice); oricum, nu sunt eu cel mai in masura a ma pronunta asupra corectitudinii sau culorilor folosite (aici sper sa ii ai aproape pe "elicopteristi") insa per ansamblu, mie-mi place.
Spor sa ai si eventual intreaba p-aici cand ai vre-o nelamurire legat de subiectele aflate in fata ta, chiar si pe masa din bucatarie.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1