Forum Machete,Modelism,Hobby: Warum ist das Flugzeug? - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Warum ist das Flugzeug? daca si ei se intreaba.. atunci noi ar trebui sa lasam lucrurile asa

#1 Useril este offline   americanul 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 25-October 09

Postat 20 February 2011 - 01:46 PM

L-am inceput, ca de obicei , in primele ore ale diminetii. Am pictat figurinel . am cautat ideea , am gasit- o...
Stiu ca avionul nu este la scara 1/35, daram incercat sa il desfigurez in asa fel incat sa se observe prea putin de catre neavizati. Probabil , trebuia postat la sesiunea SF.
Oricum , tema si imaginea de ansamblu imi plac, asa ca eu ma declar multumit. In concluzie . impartasesc lucrarrica si cu voi.
Nu mai fac nimic, deoarece maine este luni, zi de servici , dar cu siguranta, de vineri seara o sa incep sa am mancarimi in degete si in creier. Ceva soldati, dupa cum bine stiti, mai am , asa ca ceva o sa mai iasa.
Spor la modelit tuturor!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC11218.JPG
  • Imagine atasata: SDC11223.JPG
  • Imagine atasata: SDC11224.JPG
  • Imagine atasata: SDC11225.JPG
  • Imagine atasata: SDC11226.JPG
  • Imagine atasata: SDC11228.JPG
  • Imagine atasata: SDC11230.JPG
  • Imagine atasata: SDC11233.JPG
  • Imagine atasata: SDC11234.JPG
  • Imagine atasata: SDC11236.JPG
  • Imagine atasata: SDC11237.JPG
  • Imagine atasata: SDC11238.JPG
  • Imagine atasata: SDC11240.JPG
  • Imagine atasata: SDC11244.JPG
  • Imagine atasata: SDC11246.JPG
  • Imagine atasata: SDC11250.JPG

#2 Useril este offline   americanul 

• Membru senior

Postat 20 February 2011 - 06:33 PM

detalii

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC11236.JPG
  • Imagine atasata: SDC11238.JPG
  • Imagine atasata: SDC11240.JPG
  • Imagine atasata: SDC11244.JPG
  • Imagine atasata: SDC11246.JPG
  • Imagine atasata: SDC11246.1.JPG
  • Imagine atasata: SDC11250.JPG

#3 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 20 February 2011 - 09:26 PM

Este perfect pentru sectiunea "modelism viteza oniric".
Bine ca esti tu multumit.
Copacii sunt de mare angajament (traista ciobanului). Pot fi asimilati cu o vegetatie extraterestra ajunsa din greseala pe pamant in 2943 cand istoria se va repeta spre disperarea tuturor pamantenilor.....Mai putin a ta care te-ai dovedit vizionar.

La intrebarea "De ce este avion ?" cineva ar putea raspunde "warum nein !?". Dar ar insemna sa se bage intr-o limba despre care nu stie prea multe. Si asta in public.

Aceasta postare a fost editata de wurger: 20 February 2011 - 09:26 PM

#4 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 20 February 2011 - 09:44 PM

Lucrarea mi se pare bine realizata, dar titlul este putin cam neinspirat si nonsens...

#5 Useril este offline   Razvan 

• Membru senior
  • Postari: 499
  • Inregistrat: 10-July 06

Postat 21 February 2011 - 12:07 AM

Este de apreciat abnegatia cu care lucrezi la primele ore ale diminetii. :friends:

#6 Useril este offline   americanul 

• Membru senior

Postat 21 February 2011 - 07:55 PM

recunosc nu stiu boaba germana, am dat textul in romana la trdus si asta a iesit(2 surse, din pacate) i nceea ce priveste sarcasmul... :friends: ASA AR TREBUI SA TE INTERPRETEZ?

Vezi postareawurger, la 20 Feb 2011, 21:26, a spus:

Este perfect pentru sectiunea "modelism viteza oniric".
Bine ca esti tu multumit.
Copacii sunt de mare angajament (traista ciobanului). Pot fi asimilati cu o vegetatie extraterestra ajunsa din greseala pe pamant in 2943 cand istoria se va repeta spre disperarea tuturor pamantenilor.....Mai putin a ta care te-ai dovedit vizionar.

La intrebarea "De ce este avion ?" cineva ar putea raspunde "warum nein !?". Dar ar insemna sa se bage intr-o limba despre care nu stie prea multe. Si asta in public.

Aceasta postare a fost editata de americanul: 21 February 2011 - 07:56 PM

#7 Useril este offline   ovichelu 

• Membru senior
  • Postari: 289
  • Inregistrat: 26-January 09
  • Interests:Romanian Air Force in World War ll

Postat 21 February 2011 - 08:16 PM

Vezi postareaamericanul, la 21 Feb 2011, 19:55, a spus:

recunosc nu stiu boaba germana, am dat textul in romana la trdus si asta a iesit(2 surse, din pacate) i nceea ce priveste sarcasmul... :friends: ASA AR TREBUI SA TE INTERPRETEZ?

Americane , eu nu cred ca ar trebui sa te superi . Mai ales daca te gandesti si la zicala :"Orice sut in fund e un pas inainte ". Poate nici mie nu mi-au convenit anumite lucruri spuse de unii membrii dar am trecut peste . Sper ca asta nu te va impiedica sa lucrezi in continuare !

Spor !

#8 Useril este offline   Danu 

• Membru senior
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 02-August 05

Postat 21 February 2011 - 09:21 PM

Die Zwerge sind gelandet!

In 1941 Colonelul Jackson fiind urmarit de Focke Wolf-uri printr-o furtuna supranaturala trece printr-un portal interdimensional intr-o realitate in care nazistii sunt mult mai mari .... de 2,0(75428) ori mai mari (dar si aliatii sunt la fel!). Continuand lupta imporiva hitleristilor, Jackson si oamenii sai pun bazele RAF Midget Command, singura unitate cu capabilitati STOL, o formatiune atat de secreta incat pana si astazi RAF ii neaga existenta. Misiunea lui: sa-l omoare pe Hitler (si poate si pe Stalin dup-aia...)

De la sponsorii care v-au adus filme categoria B clasice precum 'Nazy love camp 27', 'Werewolf women of the SS', 'Dead Snow' o noua productie plina de actiune vine pe micile (si subtirile) dumneavoastra ecrane. The midgets have landed!! Mai multa actiune! Mai mult suspans! Mai multe explozii generate pe calculator! Poate si putin romantism, dar, in special, cei mai multi hitleristi ucisi in cele mai variate moduri de la Wolfenstein 3D incoace!
In rolurile principale:
Verne Troyer as Col. Jackson
Brad Pitt as (herr) Haupsturmfuhrer SS Schmidt seful Gestapo-ului dintr-un orasel oarecare din Franta in care se intampla ca Hitler sa vina fara vreun motiv bine intemeiat
Angelina Jolie as Frau Schmidt, sefa organizatiei locale a BDM
Hitler as himself
generic stunt actors as The Wehrmacht
same generic stunt actors as The Waffen SS

b]The midgets have landed!![/b] Primul film filmat cu technologia 1D. Numai pe DVD (reinscriptibi) si Blue-ray.

Lasand gluma la o parte, soldatii aia sunt indreptatiti sa se intrebe ce e cu avionul ala 1/72 in diorama lor 1/35 (mi-am dat seama ... inseamna ca nu-s neavizat)
Din respect pentru eforturile tale sustinute nu am comentat faptul ca nicio Puma nu a fost vreodata vopsita Panzergrau, ca Beobachtungpanther-ul ala arata de parca a trecut pe la emisiunea 'Pimp my ride', ca penultima diorama descrie frontul de est ca un camping cu un foc mare de tabara, cand de fapt germanii nu stiau cum sa ascunda mai bine cel mai mic foc de teama artileriei rusesti. Toate astea ar putea fi incadrate la licenta artistica (cu 'incepator' ca factor de multiplicare pentru sporirea tolerantei). Insa sa amesteci 2 scari vizibil diferite (avionul e de 2 ori mai mic decat ar trebui!) este prea mult pentru mine. Prea mult.
Nu ma intelege gresit, nu am nimic personal cu tine. Iti admir abnegatia cu care faci diorama dupa diroama si modul in care au evoluat figurinele tale.
God knows, la inceput am avut un AH1W Supercobra 1/72 si un CH53 1/144 stationate pe USS Saratoga 1/720. Toate vopsite cu Gunship Gray... Ideea e cam urmatoarea: 'o sa isi dea el seama mai devreme sau mai tarziu', insa ca sa faci asta trebuie sa mai asculti si sfaturile celorlalti. Este foarte bine ca ai atatea idei pentru diorame, insa incearca sa le filtrezi. Punand unele langa altele figurine si machete pentru a trambita apoi 'e imposibil sa nu fi fost si asa!' nu face o diorama. Mai mult, suna periculos de asemanator cu 'Las' ca merge si-asa', acea stare de complezenta care a facut si face atata rau....

PS: The Light and the Dark side don't mix. And if they ever do, you'd better have a damn good explanation!!!
PPS: Stiu, stiu, eu sunt acela care n-a mai lucrat nimic de luni de zile care are tupeul si neobrazarea sa critic un modelist activ. Insa cred ca avem o responsabilitate fata de cei 'neaveniti' care vad prima oara si zic ca asa trebuie sa fie. Nu pot decat sa fiu de acord cu tovarasul Stalin care considera cantitatea ca fiind o calitate in sine, insa trebuie sa fie o evolutie cu fiecare noua creatie. No hard feelings, ok?

#9 Useril este offline   americanul 

• Membru senior

Postat 21 February 2011 - 09:38 PM

ei vedeti dragi machetisti colegi, tacerea nu este intotdeauna de aur.
Abia acum incep sa apreciez spiritul forumului.
Poate ca am exagerat putin mai mult dar de atata timp incerc sa aflu daca mi se pare mie sau chiar am facut pasi inainte dar , se pare ca , este usor sa devi de ignorat. Nu postez de dragul postatului ci o fac, chiar daca nu credeti sa vad daca am evoluat si prin ochii celorlanti.
Acum.. .vis a vis de "diorama" ... nu va ramane sub nici o forma asa. dar... este ok modalitatea de distrugere a avionului. Cu puma , m-am lamurit si va multumesc... cade culoarea... , am facut ceva pasi in ceea ce priveste realizarea ,pamantului?
Cealalta piesa "in jurul focului, dincolo de dimensiunea flacarii, care poate deveni mult mai mica, vatra poate sa nu le apartina , au gasit-o , compozitia este sau nu ok?
Am inteles ca le cam bestelesc culorile ... asta inseamna ca treebuie sa trec pe culori gata preparate si sa ma las de amestecat n-spe mii de culori...
Apreciez critica, nu pot inghiti sarcasmul... nu o sa-l practic fata de nimeni. Am vazut de cand sunt logat multe machete si diorame, toate au avut greseli de diferite niveluri de gravitate...dar uneori, munca din spatele lor face sa nu meritye sa ciopartesi fara rost o lucrare... sa corectezi anumite detalii tehnice..da, dar NU JIGNI si nu subestima inteligenta persoanelor pe care nu le cunosti. nu toti stim toatelimbile pamantului, botanica, anatomie, geografie, si alte stiinte.

#10 Useril este offline   americanul 

• Membru senior

Postat 22 February 2011 - 09:59 AM

Insa sa amesteci 2 scari vizibil diferite (avionul e de 2 ori mai mic decat ar trebui!) este prea mult pentru mine. Prea mult. :friends: recunosc greseala

http://www.ww2incolor.com/german/aoe.jpg.html
http://www.mikm.de/B...dKfz2328rad.htm
ca nicio Puma nu a fost vreodata vopsita Panzergrau

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: aoe.jpg
  • Imagine atasata: Washing.jpg

Aceasta postare a fost editata de americanul: 22 February 2011 - 10:09 AM

#11 Useril este offline   bogy 

• Membru senior
  • Postari: 1372
  • Inregistrat: 26-May 05

Postat 22 February 2011 - 10:09 AM

Of Doamne, "e unii care chiar nu renunta". Americane, aia de pe site-ul prezentat de tine nu e PUMA. Scrie clar:SdKfz 232!PUMA este SdKfz 234 / 4! PUMA pe tank grey, sa ma bata al de sus daca am vazut. Tank grey era o nuanta care s-a folosit pana prin '42. PUMA a aparut dupe '42.
Cat priveste partea cu jignirea, eu sunt sigur ca Wurger nu a avut intentia sa jigneasca dar: "nu toti stim toatelimbile pamantului, botanica, anatomie, geografie, si alte stiinte"? Pai daca nu stiu, nu ma bag ca sa nu devin ridicol.
Bafta pe mai departe.

Aceasta postare a fost editata de bogy: 22 February 2011 - 10:12 AM

#12 Useril este offline   americanul 

• Membru senior

Postat 22 February 2011 - 06:46 PM

gata , scuze publice tuturor... m-am calmat... hai sa creem toti lucruri faine si sa bem o bere in fata muncii facute... inca o data , scuze pt ton cartulistilor :friends:

Aceasta postare a fost editata de americanul: 22 February 2011 - 06:47 PM

#13 Useril este offline   wurger 

• Membru senior

Postat 23 February 2011 - 11:57 AM

Americane, daca-mi aduc aminte ti s-a spus de foarte multe ori ce nu este ok la diorame de catre multi membrii de aici. Eu imi aduc aminte ca atunci cand a fost cazul te-am si laudat, dar asta conteaza mai putin avand in vedere ca de multe ori laudele unora pot fi de complezenta si/sau gratuite. Eu le filtrez si p-astea. Asa am ajuns la tonul asta.

Despre frecventa de postare pe forum: Tie iti ia 2 dupamieze sa termini o diorama. Altora le ia 2 luni sa termine o singura macheta. Diferenta e ca alora le pasa cum iese si cat de tare seamana cu realitatea. De ce dureaza asa de mult ?! Pentru ca jumate din timp inseamna documentare. Nu sunt partizanul tanchistilor care numara niturile de pe burta unui panzer, dar macar pe cocoasa sa arate cat de cat bine....Sa treaca de impresia de model facut de un copil de 5 ani.
Daca te-ai fi uitat la diorame facute de altii, ar fi trebuit sa ai sentimentul ala - ba, asta-i reala sau e diorama ca eu nu mai inteleg ?

Si eu si oricine ne indragostim de lucrarile pe care le facem si tindem sa pierdem din vedere sau sa minimalizam greselile. Tocmai d-aia se posteaza din timpul lucrului pe aici, ca apare unu' neimplicat "sentimental" si ne trezeste la realitate aratandu-ne greselile si dandu-ne posibilitatea sa le reparam....Sau sa nu le reparam dar sa nu ne mai miram atunci de ce o sa zica toti cand o sa fie gata lucrarea.

Am vazut pe net un nene american (pe bune) care-si zicea unchiu nu stiu cum si-i invata pe copii cum sa faca diorame asa ca ale tale. E un inceput bun pentru cei mici. Dar nenea ala n-avea pretentia ca face diorame pe subiect bune de postat pe forumuri de modelism. Si era foarte de succes pe site-ul sau.
Chestia e cui vrei sa vinzi castravetii de plastic. Gradinarii cu experienta vor reactiona mai mult sau mai putin violent, considerand ca iti bati joc de timpul lor si-i mai iei si de prosti.

Daca voiai sa verifici evolutia ta la faurirea solului unei diorame, faceai o baza goala cu toate formele de relief si vegetatie si o prezentai ca atare. Ar fi fost un exercitiu excelent pentru tine si daca foloseai putin din timpul liber ca sa cauti ceva vegetatie mai de soi, poate obtineai un rezultat mai mult decat notabil.

Spor la lucru in continuare.

#14 Useril este offline   americanul 

• Membru senior

Postat 23 February 2011 - 06:54 PM

:cray: ...... :lol: .... :friends: ..ai dreptate.

#15 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12674
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 23 February 2011 - 07:43 PM

Ia vedeti...Aufmerksamkeit :friends:

#16 Useril este offline   wurger 

• Membru senior

Postat 23 February 2011 - 09:23 PM

Am inteles Z. :friends:
Americanu, nu te las. Pune mana in weekendul viitor si fa o baza goala cu o parte munte, o parte lac sau mare, la mijloc o carare si peste tot tufisuri, copacei si iarba, care mai uscata care mai proaspata.

Radacini, muschi, licheni, sfoara de canepa tocata, matzisori de mesteacan sfaramati pana obtii frunze, ceai din plic, imortele, lut, piatra, ceva pentru apa, nu pretentios....Asa de inceput.

Peste 3 sambete cand termini de tot cu ea poti sa incepi sa te gandesti pe cine pui sa se fugareasca prin ea.
Voi fi primul care ma uit. Sper sa-mi placa. Cel putin efortul.

#17 Useril este offline   vlad 

• Membru senior
  • Postari: 416
  • Inregistrat: 07-March 08

Postat 24 February 2011 - 07:53 PM

Salut Americanule !
Avionul găsit de patrula aia pare a fi lovit cu proiectile cumulative.
Eu cred că ăsta e motivul de mirare a nemţălailor.!!!!!

#18 Useril este offline   americanul 

• Membru senior

Postat 24 February 2011 - 08:04 PM

:rolleyes:

Vezi postareawurger, la 23 Feb 2011, 21:23, a spus:

Am inteles Z. :-D
Americanu, nu te las. Pune mana in weekendul viitor si fa o baza goala cu o parte munte, o parte lac sau mare, la mijloc o carare si peste tot tufisuri, copacei si iarba, care mai uscata care mai proaspata.

Radacini, muschi, licheni, sfoara de canepa tocata, matzisori de mesteacan sfaramati pana obtii frunze, ceai din plic, imortele, lut, piatra, ceva pentru apa, nu pretentios....Asa de inceput.

Peste 3 sambete cand termini de tot cu ea poti sa incepi sa te gandesti pe cine pui sa se fugareasca prin ea.
Voi fi primul care ma uit. Sper sa-mi placa. Cel putin efortul.

#19 Useril este offline   americanul 

• Membru senior

Postat 27 February 2011 - 05:54 PM

:rolleyes: fara avion si inca doua figurine?!... :-D

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: SDC11356.JPG
  • Imagine atasata: SDC11359.JPG

Arata acest topic

Pagina 1 din 1