-S.E.5
-Garda de coasta
-Sherman
-USS Knox
-Un Boston la Bucuresti
-Kit report
-Scolile de zbor in Romania-istoric
-Ing. av. Basiliu St. Dumitru
-Modelism SF
Afis/calendar F-16 -"Inarmat si periculos"
Coperta lipsa poza aici ca n-am scaner.
N-am apucat inca sa citesc revista, dar rasfoind-o, ochii mi s-au opri inevitabil asupra catorva pagini.
Una este o pagina din articolu "Garda de coasta" in care este armamentul antiaerian luata dintr-o revista germana de modelism, micsorata dar pe care a ramas inscrisa scara 1:25. Din fericire planul are scara grafica si ma bucur ca a aparut in aceasta forma pentru ca eu am ramas fara respectiva revista germana si n-am mai reusit sa continui lucrul la aceasta macheta care trebuia sa stea alaturi de ZU-23 - 1:25, tunul antiaerian naval pe care l-am construit cu ani in urma.
Modelism SF. M-am orit repede si aici pentru ca stiam despre ce este vorba. Pgs a scris si aici si am vazut despre ce este vorba si la expozitie. De altfel una din pozele din articol este facuta chiar la expozitia din 12-13 noiembruie. AlexPl, ti se vede juma de cap

Kit report- Messerschmitt Bf 109D - Pana sa m-apuc sa citesc articolul si sa vad de cine este semnat, am recunoscut deja "mana".
Felicitari Z-mare pentru articol si aparitia in revista. Ti-au gresit numele, da' tot te-am recunoscut

Ma opresc aici cu comentariile si ma scufund in citit iar celor care cumpara revista le urez lectura placuta.