Forum Machete,Modelism,Hobby: Tiger 2 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tiger 2 Chix total?

#1 Useril este offline   Adi-D 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 29-January 11

Postat 09 February 2011 - 11:33 AM

Asta este tot ce-am reusit sa fac dintr-un kit revell 1:72.Nu sunt prea multumit dar este al doilea tanc construit vreodata:DImagine atasata: DSC_4774.JPG Imagine atasata: DSC_4778.JPG Imagine atasata: DSC_4782.JPG Imagine atasata: DSC_4783.JPG Imagine atasata: DSC_4788.JPG Imagine atasata: DSC_4791.JPG Imagine atasata: DSC_4792.JPG

#2 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 09 February 2011 - 02:11 PM

Adi-D n-as spune ca-i un "chix total".Eu n-as spune nici macar ca-i "chix". Sincer nu arata rau.Poate nu exceleaza el la capitolul "senile" ,dar nu arata rau chiar defel.Daca spui ca-i doar al doilea...eu zic ca-i de bine.
Succes si mai fa.Parerea mea. :unknw:

#3 Useril este offline   Adi-D 

• Membru deplin

Postat 09 February 2011 - 02:32 PM

merci Longinus la senile nu prea stiu ce sa-i fac....ceva sfaturi?

#4 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 09 February 2011 - 03:19 PM

Nu ai ce sa faci mare lucru ,pentru ca ai de-a face cu un kit 1/72 (prin definitie limitat in detalii) si pe de alta parte este un Revell care la randul sau nu este un "state of the art". Cam asta ar fi.Parerea mea,din nou. :unknw:

#5 Useril este offline   Adi-D 

• Membru deplin

Postat 09 February 2011 - 03:23 PM

Care (manufacturier)ar fi "state of the art"? 1:72 only.Multumesc.(Prima macheta a fost de la italeri...blah)

Aceasta postare a fost editata de Adi-D: 09 February 2011 - 03:25 PM

#6 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12670
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 09 February 2011 - 05:26 PM

Sa zicem Dragon?

#7 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 09 February 2011 - 08:46 PM

Mda,de acord cu Z-tul.La 1/72 cele mai cu mot sunt Dragon (cel putin unele dintre ele);dar mai sunt Trumpeter,Academy...
Cel mai bine ar fi sa-ti raspunda un "1/72" care cu asta se ocupa (sunt cativa aici pe forum).Eu am o opinie mai putin avizata pentru ca sunt un "1/35".

Oricum,revenind la lucrarea ta ,eu unul am observat munca depusa pentru efectele de uzura,intemperii si tot tacamul , vizibile pe model.Am mai remarcat si modul in care ai aplicat decalurile.Si sincer imi place.Am vazut lucrari la 1/35 care nu aratau asa !
Este de apreciat ce ai facut si ,ma repet,o fi avind kitul puncte slabe ,dar l-ai muncit. Mie imi place.
Exceptie fac ,ma repet din nou ,senilele,dar aici producatorul te ajuta.
Ca sa nu dau numai cu + ,iaca zic si ceva de - : zalele de senile fixate pe turela nu arata bine ,au detalii(atatea cate or fi) "infundate" cu "rugina". Eh ,acolo cred ca ai cam "sarit calul". Pe urma calea de rulare: pe partea stanga (a modelului) nu le-ai vopsit uniform - sunt zone unde se vede negrul ,bine de tot ( de ce negru si nu otel?).Senilele sunt Calcaiul lui Ahile la toate blindatele dotate cu asa ceva(desigur,machete).Sunt o parte a lucrarii mai ..."pretentioasa" in special la vopsire;o gramada de nuante,o gramada de posibilitati,dar asta nu este un avantaj pentru modelist.

In final,te rog sa privesti ceea ce am spus ,ca fiind doar consideratii cu titlu personal,nicidecum o critica,fie ea si constructiva. Si sa mai lucrezi. :unknw:

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 09 February 2011 - 08:54 PM

#8 Useril este offline   Adi-D 

• Membru deplin

Postat 09 February 2011 - 09:24 PM

Multumesc Z,Longinus.La vopseluri sunt destul de limitat...am un set Vopseluri militare(6 culori) de la Revell si restul tempera...atat am gasit in rah_ _ _ul asta de orasel va trebuii sa-mi comand cate ceva dar sincer inca nu prea stiu ce....

#9 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 10 February 2011 - 08:21 AM

Salutare!
Pt al doilea tanc nu arata deloc rau,al meu arata mult mai ...asa ca n-ai dat nici un chix.Kitul Revell pe care l-ai facut e un kit frumos, cu imbinari perfecte,dar cu senile patina cu patina ,destul de greoaie la montaj,mai ales la inceput.
Desi am facut machete in toate scarile,scara mea preferata a ramas 1/72,de aceea iti dau niste sfaturi:
1.Schimba vopselele alea de la Revell si treci pe acrilice,rezultatele vor fi mult mai multumitoare.Acrilice gasesti la Parcmodels.ro[marca Agama],machete.ro[marca Vallejo] si hobbyx.ro[marca Modelmaster].Un tutorial de vopsire cu acrilice gasesti aici:
http://www.cartula.ro/forum/JAGDPANTHER-LA...1-72-t6722.html
...din pacate fara poze,dar poate te ajuta cu ceva.
2.Desi sunt adeptul uzurii masive pe blindate,pe al tau e prea multa...Iti sugerez sa folosesti pigmenti pt trenul de rulare si wash-uri[spalari]pt restul.Pigmentii de la Agama merg perfect pt scarile mici...
3."State of the art" este Dragon,dar cu ceva probleme la imbinari si senile[in general din DS ori mai lungi,ori mai scurte].Oricum,in functie de ce kit iti doresti sa faci,gasesti recenziile aici:
http://www.onthewaymodels.com
...sa vezi cam ce contine kitul si cam ce probleme are.
4.Orice nelamuriri ai ,intreaba doar.

#10 Useril este offline   Adi-D 

• Membru deplin

Postat 16 February 2011 - 10:23 PM

Multumesc Dani.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic