Mda,de acord cu Z-tul.La 1/72 cele mai cu mot sunt Dragon (cel putin unele dintre ele);dar mai sunt Trumpeter,Academy...
Cel mai bine ar fi sa-ti raspunda un "1/72" care cu asta se ocupa (sunt cativa aici pe forum).Eu am o opinie mai putin avizata pentru ca sunt un "1/35".
Oricum,revenind la lucrarea ta ,eu unul am observat munca depusa pentru efectele de uzura,intemperii si tot tacamul , vizibile pe model.Am mai remarcat si modul in care ai aplicat decalurile.Si sincer imi place.Am vazut lucrari la 1/35 care nu aratau asa !
Este de apreciat ce ai facut si ,ma repet,o fi avind kitul puncte slabe ,dar l-ai muncit. Mie imi place.
Exceptie fac ,ma repet din nou ,senilele,dar aici producatorul te ajuta.
Ca sa nu dau numai cu + ,iaca zic si ceva de - : zalele de senile fixate pe turela nu arata bine ,au detalii(atatea cate or fi) "infundate" cu "rugina". Eh ,acolo cred ca ai cam "sarit calul". Pe urma calea de rulare: pe partea stanga (a modelului) nu le-ai vopsit uniform - sunt zone unde se vede negrul ,bine de tot ( de ce negru si nu otel?).Senilele sunt Calcaiul lui Ahile la toate blindatele dotate cu asa ceva(desigur,machete).Sunt o parte a lucrarii mai ..."pretentioasa" in special la vopsire;o gramada de nuante,o gramada de posibilitati,dar asta nu este un avantaj pentru modelist.
In final,te rog sa privesti ceea ce am spus ,ca fiind doar consideratii cu titlu personal,nicidecum o critica,fie ea si constructiva. Si sa mai lucrezi.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 09 February 2011 - 08:54 PM