Pagina 1 din 1
teme noi pentru viitoare diorame material este, inca nu l-am ansamblat tot
Postat 14 February 2011 - 10:02 AM
in cazul in care nu s-a observat ,este posibil ca aceste teme 'mirobolante' sa fie vreo 5 , ca numar, parca asa ar reiesi din aranjament, era oricum o metoda de prezentare, poa' mai traznea cuiva vreo idee . (acid ,cu mine, ca de obicei )
OlafTheViking, la 12 Feb 2011, 01:29, a spus:
Pasionant, de-a dreptul, cum ar veni, ca sa zic asa. Temele sunt mirobolante, materialul asisderea, asteptam asamblarea totala. Cu sufletul in zona gurii (una din ele) asteptam asamblarea totala.
Postat 16 February 2011 - 07:11 PM
am alta problema... daca tot vrei s a ma ajuti (si apreciez sincer acest lucru) .. am o problema. Nu stiu sa leg paramele. Informatiile de la zvezda par sumare. ajuta-ma cu niste variante concrete de facut noduri. Asta pentru ca lucrez in paralel si "nina de 1/100 zvezda. trirema este academy 1/72. soldati am , slava domnului, vor arata bine dar m-am blocat la parame.. O alta problema... dungile rosii... materialul din care este facuta velatura, mai exact textura a facut sa difuzeze dungile.
1. Cum spal panza, cu ce?
2.cum le fac sa nu mai difuzeze?
1. Cum spal panza, cu ce?
2.cum le fac sa nu mai difuzeze?
OlafTheViking, la 14 Feb 2011, 10:33, a spus:
Ca sa nu zici ca sunt rau iti dau idee pentru corabia romana (banuiesc ca e trirema de la Zvezda?!?). Cauta de la Orion setul de marinari romani.
Daca nu zici de la bun inceput ca vrei idei...
Daca nu zici de la bun inceput ca vrei idei...
Postat 19 February 2011 - 09:54 PM
Bravos frate!...da' ai spor nu gluma!
Figurinele si gloabele sunt din ce in ce mai reusite ...iar trirema romana grozava.
Puma aia ,in schimb,revopseste-o in panzerdunkelgelb...
Ce sa mai zic ...iti admir entuziasmul la maxim!
Figurinele si gloabele sunt din ce in ce mai reusite ...iar trirema romana grozava.
Puma aia ,in schimb,revopseste-o in panzerdunkelgelb...
Ce sa mai zic ...iti admir entuziasmul la maxim!
Aceasta postare a fost editata de dani: 19 February 2011 - 09:56 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1