Forum Machete,Modelism,Hobby: Bf 109 Late Versions - Camouflage & Markings - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bf 109 Late Versions - Camouflage & Markings

#1 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12662
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 04 February 2011 - 01:00 PM

Azi am intrat in posesia cartii Bf 109 Late Versions - Camouflage & Markings. Nu-mi merge scanerul, asa ca nu pot sa pun poze mai multe decit aici http://stratusbooks....oks_pdf/121.pdf
Autorul se refera la ultimele versiuni ale Bf-109: G-5/AS, G-6/AS, G-14, G-14/AS, G-10 si K-4. Sunt date profile color, unele inedite, pentru mine cel putin, alaturi de poze de epoca, alb-negru sau color. De asemenea sunt planse la scara 1/48, planse comparative intre variante si planse cu dispunerea stensil-urilor. Profilele sunt insotite de o scurta descriere a culorilor de camufla si a insemnelor tactice, nr avionului si pilotul. Cu alte cuvinte vorbarie putina, informatie multa.
Mai exista si o pansa cu "mostre" de culori RLM, atit de corecte cit poate tiparul sa o faca, alaturi de codurile CMYK si RGB.
Formatul este ca al cartii despre avioanele romanesti, pacat ca nu are copertile cartonate.
Chiar daca nu stii engleza, cu un dictionar alaturi obti toate informatiile.
Eu cel putin, o recomand cu caldura! Nu face mult, sa tot fie tigarile pe o saptamina!

#2 Useril este offline   horia 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2972
  • Inregistrat: 24-April 05

Postat 05 February 2011 - 02:56 PM

Intr-adevar o carte interesanta. Aseara am terminat-o si eu de citit. Foarte multe poze inedite si multe poze color. Mai atasez cateva poze cu interiorul cartii:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1.jpg
  • Imagine atasata: 2.jpg
  • Imagine atasata: 3.jpg
  • Imagine atasata: 4.jpg

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi