Pagina 1 din 1
BTR 70
Postat 15 December 2005 - 07:35 PM
Prezentat pentru prima oara publicului la parada de la Moscova din noiembrie 1980,transportorul blindat amfibiu (8x8) BTR 70.A fost proiectat de biroul Dedkov a inceput sa fie produs in 1972,avandu-l ca antecesor pe BTR 60 si ca predecesor pe BTR 80.
Cateva date tehnice:
-echipaj 2+9
-configuratie a transmisiei 8x8
-greutate de lupta 11500 kg
-raport putere/greutate 20,86cp/t
-lungime 7,53 m
-latime 2,8 m
-viteza maxima-pe uscat :90 km/h
-pe apa :10 km/h
-motor:2 x ZmZ 4905 cu 8 cilindri in V de 120cp fiecare
-armament:- (principal)1 x 14,5mm KPVT MG
- (coaxial) 1 x 7,62mm PKVT MG
-munitir:-500 (principal)
-2000 (coaxial)
Kitul este un Zvezda,BTR 70 varianta din Afghanistan,pe care m-am hotarat sa-l vopsesc in culorile de parada "din zilele bune".Kitul se asambleaza relativ usor ,avnd totusi unele defecte de imbinare.kitul este fabricat cu posibilitatea de realizare a tuturor trapelor mobile ,dar din pacate interiorul este "gol",un kit de interior fiind foarte binevenit datorita multelor trape.In final totusi un kit frumos,care a fost o placere de lucrat si vopsit.
Cateva date tehnice:
-echipaj 2+9
-configuratie a transmisiei 8x8
-greutate de lupta 11500 kg
-raport putere/greutate 20,86cp/t
-lungime 7,53 m
-latime 2,8 m
-viteza maxima-pe uscat :90 km/h
-pe apa :10 km/h
-motor:2 x ZmZ 4905 cu 8 cilindri in V de 120cp fiecare
-armament:- (principal)1 x 14,5mm KPVT MG
- (coaxial) 1 x 7,62mm PKVT MG
-munitir:-500 (principal)
-2000 (coaxial)
Kitul este un Zvezda,BTR 70 varianta din Afghanistan,pe care m-am hotarat sa-l vopsesc in culorile de parada "din zilele bune".Kitul se asambleaza relativ usor ,avnd totusi unele defecte de imbinare.kitul este fabricat cu posibilitatea de realizare a tuturor trapelor mobile ,dar din pacate interiorul este "gol",un kit de interior fiind foarte binevenit datorita multelor trape.In final totusi un kit frumos,care a fost o placere de lucrat si vopsit.
Postat 15 December 2005 - 11:06 PM
Da foarte discreta:ideea este ca la parade le spalau macar daca nu le si vopseau.Cred totusi ca am cam sarit calul cu afumarea din jurul esapamentelor.@Z-mare
Ideea generala este de vehicol de parada-nu cred sa fi prezentat cele mai uzate blindate la parada din Noiembrie.@Tomcat_ct
Ideea generala este de vehicol de parada-nu cred sa fi prezentat cele mai uzate blindate la parada din Noiembrie.@Tomcat_ct
Aceasta postare a fost editata de uhu: 15 December 2005 - 11:08 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1