Forum Machete,Modelism,Hobby: UPGRADE la caruta gemana Hf2 scara 1/72 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

UPGRADE la caruta gemana Hf2 scara 1/72

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 02 February 2011 - 11:34 AM

Spre deosebire de topic-ul precedent, asa cum reises din titlu am adus unele imbunatatiri carutei....

Test shot al vehicului si figurinelor (plastic tare) apartinand lui HaT, si multe multumiri dlui Harris pentru ca mi le-a trimis.
poate veti fi surprinsi, este chiar HaT si aceasta va fi noul standard adoptat si pentru WWII....cred ca merge nu numai la wargameri dar si la dioramisti.... :bang:

Gloabele de la Revell, lanturi pentru cai de la Dragon, haturi scratch-built si in plus, am inlocuit funiile cu unele scratch-build si am prelungit stalpul carutei (de care se fixeaza caii prin lanturi), in plus detaliand si capatul care se termina cu un carlig..
De asemenea, o poza prezinta caruta condusa de o figurina Revell cu cap Preiser.

Am vrut sa o prezint putin imbunatatita iar in format standard, cu caii originali precum si recenzia, cand vrianta pentru piata va fi gata (test-shotul va mai suferi unele modificari...in bine)

Sper sa va placa si aceasta varianta si orice opinie/sugestie este foarte bine-venita.
Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

Imagine postata