Forum Machete,Modelism,Hobby: What if - Free Style - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

What if - Free Style

#1 Useril este offline   SteelMaster 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2446
  • Inregistrat: 12-April 05

Postat 31 January 2011 - 08:32 PM

What if ...
What if ar insemna ... ce-ar fi daca.
Ce-ar fi daca ... razboiul ar fi continuat dupa 1945.
Ce-ar fi daca s-ar fi inmatriculat ciudat, general vorbind, diverse mijloace de lupta.
Ce-ar fi daca ar fi aparut noi mijloace de lupta ... Pe pamant, in aer, pe apa.

Modelul de fata, incepe ... foarte normal de altfel, cu prezentarea bazei pe care va fi el amplasat.
Baza - un element de baza de altfel, a carei istorie a fost scrisa, rascrisa si repetata cu foarte multe succesuri nu de
multa vreme.
Baza de fata a fost realizata in scopul declarat de a sustine modelul care vineeeeee ... dar si ca "teren" pentru experimentarea unor tehnici de ... picturare :bang: cum ar fi : pensulatia, vacsuirea cu aerografulea, utilizarea
fixativului de ... mar, utilizarea prafului de tot felul diluat cu tot felul de diluanti. Totul pe fond de ... "Lucy in the
Sky with Diamonds", fiind vorba de prafuri.

Restul, adica partea urmatoare, in cateva zile d-acilea inainte.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1.jpg
  • Imagine atasata: 2.jpg
  • Imagine atasata: 3.jpg

#2 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 31 January 2011 - 09:12 PM

Sandu,
In principal, baza arata ca o baza. Nu stiu daca-i musai un lucru bun sau unul rau. Astept sa vad cu ce se va prelungi baza catre in sus si ce va face contact cu ea de sus in jos cu atat mai mult cu cat, paralelotangential am luat legatura cu genul asta de "what if" si nu pot spune ca mi-a displacut. Chiar ma bate gandul ca in alta pauza sa procedez si eu catre un astfel de ... nu stiu cum sa-i zic.
Ai omis sa scri ca pe langa fixativul de ... mar ai folosit asupra bazei si oarece spirtoase din cele ieftine din care, probabil din cauza emanciparii, unii nu mai servesc.
Acuma, na! Ma gandesc eu ca-i cu spirtoase ca oricum, ca unul din afara, ma pricep mai bine ca tine la ce-ai facut pana acum ca doar n-oi fi tocmai eu mai nepriceput la modelism oral.
Eu am totusi o seansa sa nimeresc caci te cunosc si stiu cum lucrezi desi nici asta nu-i chiar cheia succesului ghicitorii.
Cel mai greu de ghicit este insa ceea ce va fi peste asa ca iau loc in prima bancuta gata sa comentez.
Mi-am pus si paletarul la indemana ca sa-ti verific acuratetea culorilor.
Si ca tot am amintit de culori, nu cred ca este in regula cum ai vopsit sub baza. Se vede o lumina de umbra de intuneric care n-are ce cauta acolo.

Bafta!

Editare ulterioara: parca ar mai fi ceva, dar cred ca :bang: ... cred ca. :bang:

Aceasta postare a fost editata de crios: 31 January 2011 - 09:17 PM

#3 Useril este offline   SteelMaster 

• Membru senior

Postat 31 January 2011 - 10:20 PM

Huo, huo ... de trei ori huo ! Asta-i sabotaj pe fata !
Da' facusi bine ca-mi adusesi aminte de urmatoarele - orice greseala, eroare sau confuzie de limbagiu - ca cacofoniile,
de un exemplu, e ... facute cu deplina stiinta. Altfel, ma trezesc peste mine cu vreun dex online, de-mi trebe vreo
saptamana sa ma fac la loc.

Legatura dintre ce este si ce va sa vina este, ele, in deplin proces de clonificatie. Proces plin de ignete, tipete,
urlete si alte scule de acelasi gen. Dar pe drumul cel bun.
Cateva zile, insa, va dura acest proces, totul spre a intretine suspence-ul si a trece in neagra uitare topicul.
Caci, vorba poetului de-avu multime de epigoni - "Printre sute de catarge ... nu se mai vede el what if, oricat
de what if ar fi"

Spirtoasele, ca si apoasele, au avut rolul lor deplin in desavarsire. Cand unele peste altele, cand combinate,
cand de sine statatoare ... ca doar d-aia incercarea moarte n-are. Efectele obtinute au fost unele multumitoare,
chiar daca ... inainte mult mai este, incercari mai trebuie facute si, oricum, nu prea mi-am batut capul sa tin
minte ce-am facut. Nu c-as fi reusit :bang: .

Daca n-ai fi stat in fata - ceea ce oricum nu-ti recomand ( daca sar stropi de ... spirtoase ??? ), lumina de umbra
intunecoasa n-ai fi vazut-o atat de pregnant, s-ar fi disipat pana sa ajunga la tine si adevarul ar fi triumfat.
Sa-ncercam, insa, sa punem totul intr-o alta lumina. Cu culorile, la fel si identic. Unele mai trebuiau umbrite,
altele mai spalacite, exact invers decat este acum.

Introducerea in ceata fiind gata, ne mai vedem noi cand clonutele e gata, ele clonutele.
Dixit !

#4 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 01 February 2011 - 10:05 PM

Vezi postareaSteelMaster, la 31 Jan 2011, 22:20, a spus:

Introducerea in ceata fiind gata, ne mai vedem noi cand clonutele e gata, ele clonutele.

Cu mare nerabdare, clonatele le astept, dar nu te grabi ca strici ratingul forumului si da prost in comparatie cu ... comparatia. :bang:

Bafta!

#5 Useril este offline   mardale 

• Membru deplin
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 14-April 08

Postat 02 February 2011 - 01:12 PM

Apropos de sarit stropi, cred ca e unul pe obiectiv. Pata neagra din cele trei poze prea e in aceeasi pozitie.

Dupa baza, culori si toate cele, primul gand a fost la un Daisycutter. Asta sa fie veriga lipsa intre "sus" si "jos"?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 369241304_0302e7e360.jpg

#6 Useril este offline   SteelMaster 

• Membru senior

Postat 02 February 2011 - 02:12 PM

mardale ... Marele caricaturist, nu-i asa ? Felicitarile mele, esti mare domnule !!! Da-i inainte tot asa !
mardale ... Ma alatur si eu felicitarilor celorlalte multe sute de membri pentru foarte multele tale contributii aici. Avioane, blindate, nave si multe altele, toate de o calitate mai mult decat maxima.
mardale ... Dar mai ales aplaud contributia ta la ducerea pe cele mai inalte culmi a ... bun-simtului.
mardale ... Iti prevad un viitor mai mult decat stralucit ca critic - clasicii domeniului cred ca se vor inverzi de ciuda, vazand
in tine mai mult decat un emul.
mardale ... banuiesc, adica sant foarte sigur, ca vei putea face tu singur continuarea, de acum inainte.

Si uite-asa, mardale a mai facut un model.

#7 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12663
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 02 February 2011 - 03:09 PM

Pentru ca unele persoane nu se pot abtine de la sacndal, desi au fost averizate, inchid topicul si dau un ban, asa de gindire.
Initial am sters doar saminta de scandal din primul post, acu' ma gindesc daca nu ar fi bine, nu sa inchid, ci sa trimit topicul acolo unde ii e locul: la gunoi.
Astept si opinia comoderatorilor.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi