Forum Machete,Modelism,Hobby: AH-64D Apache - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

AH-64D Apache Italeri 1/48

#1 Useril este offline   GGG 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 20-September 09

Postat 30 January 2011 - 11:31 PM

Achizitionat prin vara, a stat cuminte pe raft pana acu vreo saptamana. Lucrul la alte machete presupune faza finala, vopsirea lor, de care nu prea am avut nici timp, nici chef. Drept urmare incet incet am lipit cate o piesa doua, trei, asa a luat nastere cockpit-ul, apoi am dat gauri in lansatoarele de rachete (migaloasa treaba dar a iesit minunata), am lipit armamentul pe aripi, am facut rotoarele, si nici nu mi-am dat seama cand la un moment dat lipeam jumatatile de fuselaj.

Este un kit frumos, foarte detaliat, dar care necesita ceva munca fizica la imbinari, mai trebuie finisat p-aici pe colo sa se imbuce cum trebuie. Dar cireasa o reprezinta partea transparenta (cupola vine in 3 bucati, toata partea stanga+superioara, si doua "usi" pe dreapta). Usile vin unde trebuie, dar pe partea cealalta imi ramane un luft maricel...ori in partea de jos a ramei, ori in partea din spate-sus (unde se imbina cu fuselajul, in dreptul rotorului).

As putea sa umplu cu ceva....sa rezolv cumva problema? Daca e nevoie o sa fac poze mai detaliate problemei.

Imagine postataImagine postata
Imagine postataImagine postata

Imagine postataImagine postataImagine postata

#2 Useril este offline   Adrian1995 

• Membru deplin
  • Postari: 88
  • Inregistrat: 18-January 11

Postat 31 January 2011 - 01:16 AM

Salut
banuiesc ca il ai de pe revell .
cat te-a costat ?
ce vopsea ai folosit ca sa vopsesti fuzelajul ?

#3 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 31 January 2011 - 01:31 AM

GGG, atentie la vopsele. Culoarea aia verde de prin cockpit eu n-am vazut-o pana acum.

Niste linkuri, poate te ajuta:
http://www.scale-rot...ce/ah-64-apache

#4 Useril este offline   GGG 

• Membru senior

Postat 31 January 2011 - 11:07 AM

Salutari. kit-ul il am de la nikki de pe forum, a fost vreo 60-65lei pare-mi-se.

@cartula - Mersi pt link. Uite, acum am vazut ceva ce mi-a scapat, pe spate intre motoare are doua dungi de-a lungul fuselajului care trebuie sa fie la margini...in instructiuni mi le arata destul de apropiate.

Cat de vopsea, ideea e ca eram convins ca merge cu Green Olive-ul meu...se pare ca doar cockpit-ul va ramane in nuanta aia, pentru ca joi am trecut pe la magazin si mi-am luat Olive-drab-ul care trebuie, intr-adevar e diferenta. Cockpitul e o idee mai verzui. Asta e acu...e montat, vopsit...n-am ce sa-i mai fac. Oricum cupola o fac in varianta inchisa, deci mai reduc din "vizibilitate"

#5 Useril este offline   goposaurus 

• Membru senior
  • Postari: 2091
  • Inregistrat: 22-June 06
  • Interests:Aviatia, in general

Postat 31 January 2011 - 04:44 PM

Nu stiu ce culori zic cei de la Revell ca trebuie folosite pentru interior, dar m-am urcat si in Apache A american si in A-ul israelian... si ambele aveau cockpitul vopsit in negru (nu ma refer la scaune).
Cat despre exterior, tot MM Helo Drab e cea indicata. Asta daca nu vrei sa-l faci israelian, sau american vopsit in nuanta aia ciudata de bleu pal-gri deschis.

#6 Useril este offline   GGG 

• Membru senior

Postat 31 January 2011 - 08:39 PM

Culoarea de baza va fii Matt 46 - Revell (Nato Olive).

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi