Forum Machete,Modelism,Hobby: Ju-87B2 Battle of Britain - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ju-87B2 Battle of Britain Italeri 1/72

#1 Useril este offline   Dragos_P 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 256
  • Inregistrat: 22-December 07

Postat 30 January 2011 - 05:09 PM

Construit integral din cutie, kitul este in general ok, cu exceptia cupolei care este dezastruoasa. Ramele gravate nu prea au nicio legatura cu realitatea, prin urmare trebuie vopsit ignorand unele contururi, sau inlocuind cumva cupola cu totul.

Am abandonat vopselele Model Master, in favoarea celor Agama. Intr-adevar, RLM-urile sunt altfel, dar trebuie diluate cu alb deoarece sunt prea intense. De exemplu albastrul Hellblau RLM 65 este foarte puternic, seamana cu culoarea camasilor uniformelor de aviatie de la noi.

M-am jucat putin si cu Gimp (un fel de Photoshop pentru necunoscatori)

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#2 Useril este offline   DGDaniel 

• Membru senior
  • Postari: 471
  • Inregistrat: 31-May 08

Postat 30 January 2011 - 05:39 PM

Foarte frumos, o lucrare foarte la momentul potrivit ca ma saturasem de "Mari Corabii". Culorile mi se par foarte bune insa banda folosita a fost cam groasa sau vopseaua prea multa. Cu ce aparat foto ai realizat pozele si daca dse poate cum, ca sunt super :bang: , sau ai adaugat fundalul?

#3 Useril este offline   axor 

• Needs A Life Outside What-If
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:What If - Sci Fi - Aero

Postat 30 January 2011 - 06:12 PM

Frumos :bang:
Intr-adevar,nasoala treaba cu meniscurile acelea...
Spor in continuare :bang:

#4 Useril este offline   Dragos_P 

• Membru senior
  • Postari: 256
  • Inregistrat: 22-December 07

Postat 30 January 2011 - 07:16 PM

Multumesc pentru comentarii. In realitate nu se vede asa pronuntata linia mastilor, avand in vedere ca avionul este mai mic decat in poze (1:72). Oricum de sindromul asta nu scap atata timp cat vopsesc la pensula. Indiferent de cum dai cu pensula si cat de subtire este stratul, tot apar. Eu acopar complet cu 3 sau 4 straturi. Cu mai multe nu am rabdare.

Este fotografiat pe o baza de lemn acoperita cu covor de iarba Model Scene si fundalul este apoi decupat. Apoi se combina cu o poza cu o pajiste si cu ceva efecte in programul de grafica iese ca mai sus.

#5 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12671
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 30 January 2011 - 08:15 PM

Ti-a iesit destul de bine, pacat de urmele de mascare.
Intr-adevar RLM 65 de la Agama este putin cam albastrui, dar putin verde si gri ar rezolva problema.
Nu te mai chinui sa vopsesti ramele cupolei pe dinauntru. Din cauza grosimii plasticului arata nasol. Vopseste rama , intii in culoarea din interior, apoi in culoarea ceruta de camuflaj. Arata mult mai bine asa.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi