Aceasta postare a fost editata de Adi-D: 29 January 2011 - 01:33 PM
Pagina 1 din 1
Opinii si sugestii
Postat 29 January 2011 - 01:20 PM
Salutare. Crearea de diorame este o placere nou descoperita..ca si forumul acesta de altfel.Cam de o luna lucrez la aceasta(este prima).V-as ruga sa-mi dati ceva sfaturi.Pe ea vor fi un tiger king si un pionerpanzerwagen probabil si ceva panzergrenadieri Va multumesc.
Postat 29 January 2011 - 11:24 PM
americanul, la 29 Jan 2011, 19:44, a spus:
este foarte bine pentru inceput.
eu nu as folosi culori asa de stridente. daca nu sunt stridente atunci fa poze la lumina naturala, fara blitz si posteaza-le.
in rest.... da-i inainte, o sa iasa o piesa faina, zic eu
eu nu as folosi culori asa de stridente. daca nu sunt stridente atunci fa poze la lumina naturala, fara blitz si posteaza-le.
in rest.... da-i inainte, o sa iasa o piesa faina, zic eu
multumesc mult o sa incerc sa-ti urmez sfaturile(astept si alte sugestii) multumesc
Postat 30 January 2011 - 02:34 AM
Un inceput in forta. Felicitari pt. curaj si inclinarea spre detaliu.
Nu stiu din ce ai facut cladirile si pavajul dar cand ai vopsit, ti-au ramas pete nevopsite. Nu este o problema mare si este usor de reparat. Vascozitatea vopselei ar trebui sa se apropie de cea a untului topit. Daca este prea groasa nu "fuge" in zonele mai adancite ale obiectului de vopsit. Daca este prea fluida, nu sta unde vrei; "fuge" peste tot si nu acopera.
Incerca sa eviti sa ai obiecte vopsite monocolor. Ex. usile si obloanele cladirii. In general, fiecare culoare pe care o aplicam, are trei nuante: umbre, culoare de baza si lumini. Daca incerci sa aplici asta ca o regula, vei fi surprins ce bine incepe sa arate.
Succes si la mai multe.
Nu stiu din ce ai facut cladirile si pavajul dar cand ai vopsit, ti-au ramas pete nevopsite. Nu este o problema mare si este usor de reparat. Vascozitatea vopselei ar trebui sa se apropie de cea a untului topit. Daca este prea groasa nu "fuge" in zonele mai adancite ale obiectului de vopsit. Daca este prea fluida, nu sta unde vrei; "fuge" peste tot si nu acopera.
Incerca sa eviti sa ai obiecte vopsite monocolor. Ex. usile si obloanele cladirii. In general, fiecare culoare pe care o aplicam, are trei nuante: umbre, culoare de baza si lumini. Daca incerci sa aplici asta ca o regula, vei fi surprins ce bine incepe sa arate.
Succes si la mai multe.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1