Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 06 October 2013 - 09:33 PM
Aranjez cu el si vedem cum facem ca in ultima vreme n-a apucat sa stea pe acasa din cauza de servici.
Bafta!
Postat 23 October 2013 - 09:04 AM
Leo2003, la 17 July 2012 - 12:25 PM, a spus:
DSCF0013.JPG DSCF0014.JPG
Piesele sunt gravate si taiate laser dupa desenele facute de mine in AutoCAD.
Pretul, fara material 30 lei.
Material folosit - placaj de aviatie mesteacan, grosime 0.4mm.
Momentan culoarea este "natur, dar, probabil , il voi da cu bait "stejar", dupa care nitel ulei de in.
Glajda din scotch mat mozolit cu acrilica verde albastrui. Nu decupez ferestrele si nu vreau sa se vada bordajul prin glajda.
Naspa e ca nu are "stralucirea" sticlei. O sa incerc sa remediez cu niste lac de unghii. Alta idee n-am.
Astept sugestii.
P.S. Daca vrea cineva ii dau moca fisierul dupa care au fost decupate piesele. Daca vrea si material astept PM.
Salut, pot sa primesc si eu fisierul cu ferestrele ? Ma deprima rau plumbii de somn de la revista ! Merci mult !
Postat 29 December 2013 - 06:24 PM
Mai oameni buni, am si eu o dilema pe cat de simpla pt voi pe atat de complicata pt mine, va rog sa ma ajutati!
Ma refer la instructiunile DeA. care sunt de toata jena. Nu inteleg unde trebuie montate anumite piese (zibiri, scripeti, macarale) la ce distante, la ce cote fata de margine sau alt reper sau gauri cu diametru de Ø1, pe bompres, arbori, vergi, distanta fata margine sau un alt reper, ma repet!
Ex. pe arboretul bompresului dupa ce l-am taiat, slefuit, vopsit, va trebui sa montez 4 scripeti la o distanta pe care decat mama celor de DeA. o stie, la fel trebuie sa dau o gaura cu diametru de Ø1 la o distanta pe care decat mama celor de la DeA. o stie, vergile arborilor si altele care se monteaza la o distanta pe care o stie decat mama celor de DeA. dar te directioneaza catre "sfantul plan", in plan este un: "pistol cu apa si unul care face lumina si sunete"
Va rog sa imi spulberati aceasta frustrare de a ma mai lega de mama celor de la DeA.
Posibil sa fi scapat eu ceva, unde trebuie sa caut sau sa nu am planul sfant, ca doar nu cred ca ati facut, la cum da in poze, dupa ochi.
Va multumesc anticipat !
Aceasta postare a fost editata de ObY: 29 December 2013 - 06:25 PM
Postat 29 December 2013 - 08:12 PM
In legatura cu ce spune Oby, nu bag mana in foc deoarece nu am verificat, dar dupa spusele lui Leo, pe care il cred pe cuvant deoarece ne-a demonstrat-o de multe ori, toate lungimile pe care le masori pe planurile date de DeA le inmultesti cu 1,1 si ai cotele care te intereseaza. Eu nu am ajuns pana la nivelul la care ai ajuns tu, dar asta am retinut-o de cand a zis-o Leo, pentru a tine cont de specificatia respectiva atunci cand ajung la lucrul cu planurile trimise de DeA.
Cu stima, respect si gratitudine pentru membrii si existenta acestui forum,
Sfatos
Postat 29 December 2013 - 10:27 PM
ObY, la 29 December 2013 - 09:09 PM, a spus:
O sa incer varianta ta, am facut unele calcule, pare si nu prea pare dar cel putin am o baza. Merci!
Rasfoieste forumul, daca ai rabdare, si vezi ca a zis Leo la un moment dat treaba asta cu 1,1. A zis-o la momentul cand au sosit planurile sau putin dupa. Eu nu pot cauta acum pentru ca scriu de pe telefon, fiind plecat de acasa. As face-o cu placere, dar conditiile tehnice nu ma ajuta in acest moment.
"Succesuri!"
Aceasta postare a fost editata de Sfatos: 29 December 2013 - 10:28 PM
Postat 30 December 2013 - 09:01 AM
@Oby Eu am facut asa cum a zis Sfatos. Planurile date sunt nitel mai mici decat ar trebui. Pentru a corecta dimensiunile, se inmulteste dimensiunea masurata pe plan cu 1.1.
Ca idee, monteaza catargele si manevrele aferente, pe etaje, incepand din pupa.
Vezi si blogul meu. Acolo sunt mai multe poze si poti sa-ti faci o idee. Explicatiile de pe blog le-am pus si pe forum la momentul respectiv.
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 30 December 2013 - 09:40 AM
Postat 30 December 2013 - 09:20 AM
Postat 30 December 2013 - 06:33 PM
acris, la 30 December 2013 - 09:20 AM, a spus:
Leo nu stiu cum de mi-a scapat calculul cu dimensiunea de pe plan x 1.1 .Va multumesc !
La Multi Ani tuturor, ne auzim in anul viitor mai voiosi, mai bucurosi cu SIB-urile finalizate, angrenati cu totii in alte lucrari !