Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 14 March 2013 - 11:52 PM
Chiar daca nu posteaza, sunt convins ca exista inca multi membri care lucreaza la SIB. Printre ei ma numar si eu.
Imi place sa cred ca este o activitate care ma calmeaza, nu un concurs de viteza, asa incat mi-am impus ritmul propriu, dictat insa si de evenimentele si de cerintele de zi cu zi.
Vazand insa cat de departe ati ajuns am devenit un pic frustrat, astfel incat am renuntat sa postez, vizitand insa zilnic forumul pentru a va admira lucrarile.
Totusi, pentru a va arata ca nu sunteti singuri (btw, aveti cu totii lucrari superbe, din care voi mai imprumuta, cu voia voastra, mici idei) iata aici doar cateva imagini ale stadiului in care ma aflu acum.
Spor la modelit !
Imi place sa cred ca este o activitate care ma calmeaza, nu un concurs de viteza, asa incat mi-am impus ritmul propriu, dictat insa si de evenimentele si de cerintele de zi cu zi.
Vazand insa cat de departe ati ajuns am devenit un pic frustrat, astfel incat am renuntat sa postez, vizitand insa zilnic forumul pentru a va admira lucrarile.
Totusi, pentru a va arata ca nu sunteti singuri (btw, aveti cu totii lucrari superbe, din care voi mai imprumuta, cu voia voastra, mici idei) iata aici doar cateva imagini ale stadiului in care ma aflu acum.
Spor la modelit !
Postat 15 March 2013 - 11:18 AM
Mioriticul, la 14 March 2013 - 11:52 PM, a spus:
..................Imi place sa cred ca este o activitate care ma calmeaza, nu un concurs de viteza,..................
............Vazand insa cat de departe ati ajuns am devenit un pic frustrat,................
............Vazand insa cat de departe ati ajuns am devenit un pic frustrat,................
Nu dispera, stiu pe unii muuuuuuult in urma ta dar mergand pe aceeasi idee, din, cu, pentru placere si destul de important, in limitele impuse de timp.
Postat 24 March 2013 - 08:09 PM
Salutare,
Am ajuns si eu intr-un final la vele, insa am o problema. Am pus cele 2 vele pe bompres, insa mi-a ramas un scripete nefolosit. Am cautat prin intructiuni si nimic, in acele foi am gasit ceva, dar neclar (ca de obicei).
Mai jos o poza.
Seara buna!
Uploaded with ImageShack.us
Am ajuns si eu intr-un final la vele, insa am o problema. Am pus cele 2 vele pe bompres, insa mi-a ramas un scripete nefolosit. Am cautat prin intructiuni si nimic, in acele foi am gasit ceva, dar neclar (ca de obicei).
Mai jos o poza.
Seara buna!
Uploaded with ImageShack.us
Postat 24 March 2013 - 08:21 PM
Eu zic sa-l lasi acolo deocamdata ca nu incurca cu nimic. Daca ramane pana la final nrfolosit, il tai sau nu. Io am modificat zona respectiva si alte sugestii nu am.
O sa mai apara si alte belele.
O sa mai apara si alte belele.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 24 March 2013 - 08:25 PM