Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 03 January 2012 - 11:05 AM
Tav, la 03 January 2012 - 01:53 AM, a spus:
Aiurica imi place cum a iesit imbatranirea! Daca poti sa-mi spui cum ai procedat... eu am avut o altfel de tehnica (drybrush cu vopsea neagra acrilica).
am gasit la un magazin de hobby un borcanel cu o solutie bituminoasa lichida:bitum gold
care a fost aplicata cu un burtete, combinat cu acetona pentru o dilutie ok a bitumului, apoi dupa ce s-a uscat am smirgheluit zonele unde vroiam sa fie mai deschis.Pe punte am folosit pentru a o curata, o carpa inmuiata in acetona si am sters bitumul in zonele unde vroiam sa fie mai curat.
Postat 05 January 2012 - 09:04 AM
La o cautare atenta pe piata am gasit mii de oferte pentru bait. Ce am incercat pana acum nu a iesit pe gustul meu. Mi-a placut insa nuanta ta de pe etrava. Poti sa imi spui ce fel de bait ai folosit - ca produs final (model, producator)? Am inteles combinatia realizata de tine, dar m-ar interesa de unde ai achizitionat bait-ul.
Mersi anticipat.
Leo2003, la 30 December 2011 - 11:46 AM, a spus:
Aceiasi soarta vor avea chila, carma, taievalul si ce-o mai trebui.
Aceasta postare a fost editata de lupanmarian: 05 January 2012 - 09:05 AM
Postat 05 January 2012 - 09:16 AM
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 05 January 2012 - 09:34 AM
Postat 05 January 2012 - 09:46 AM
La indoitul braielor am folosit metoda indoitului la rece...am luat un cleste de taiat sarma(piscator) am pus pe una din fetele filei o banda metalica( de fapt o lama de briceag) si le-am strans impreuna fila si lama cu piscatorul. A iesit exact acelasi rezultat ca si cu scula minune recomandata de Dea. O fata a ramas crestata, cealalta plana, fila curbandu-se de la sine. Scuze de logoree dar m-am gandit ca ar putea ajuta pe cineva aceasta metoda
Postat 05 January 2012 - 06:22 PM
De exact 5 minute sfantul meu e chiar sfant sau, mai bine zis, sfintit. A venit preotul cu botezul si io prestam la SIB. Cand i-am spus ca se numeste chiar Sfantul Ioan Botezatorul a crezut ca fac misto de el. Aveam si revista langa mine si i-am aratat ca nu glumesc. Asa ca acum trebuie sa astept sa se usuce aghiasma dupa corabie.
Doamne ajuta !!!
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 05 January 2012 - 06:31 PM
Postat 06 January 2012 - 03:29 PM
Am vazut lucrarile voastre si vreau sa va felicit pt tot ce ati realizat.
Si eu am in lucru Sfantul Ioan Botezatorul , este prima mea lucrare de acest gen si chiar a inceput sa imi placa,m-a cam prins microbul:D
In stadiul acesta sunt momentan:
O sa decupez si gurile de scurgere pt punte,nu am uitat.
Ce granulatie trebuie sa aiba smirghelu pt slefiurea finala? Am incercat putin intr-un colt al corabie cu unul destul de fin si mi se pare ca furnirul isi pierde culoarea.
Dupa aceea lacul trebuie sa fie incolor mat sau lucios?
Multumesc si spor la treaba!