Leo2003, la 24 Mar 2011, 21:35, a spus:
@traian & crios
O sa vad ce implicatie au eventualele corecturi.
Daca te referi la cavalet, n-are nici o implicatie. Era doar modul de a explica despre ce vorbim din cand in cand. Lumea poate sa-i spuna si menghina dar sa defineasca despre ce este vorba ca sa putem vorbi despre aceleasi lucruri.
SorinR, la 25 Mar 2011, 09:06, a spus:
degeaba spun astia "batranii" sa avem rabdare
Ne cunoastem varsta, nu e cazul sa ne faci chiar bosorogi.
zanuGreuu, la 25 Mar 2011, 10:31, a spus:
Eu am vazut la un fost profesor de al meu, o corabie acum cativa ani, si stiu ca era lemnul pur . arata foarte bine
.Eu o sa vopsesc doar cateva elemente pentru contrast.
Adevarat! Singura chestie care poate strica (este parere personala) este lacuirea cu lac lucios. Senzatia de "mobila" este data de acest lucru desi de cativa ani nici in mobila nu se mai poarta conceptul de lemn lucios.
traian, la 25 Mar 2011, 15:39, a spus:
Si santierele navale lucreaza tot pe blocsectii in genul celor rezultate prin montarea pe bucati a corabiei dar la santiere exista planurile navei dupa care se poate masura si verifica exactitatea constructiei. Aici din pacate nu avem asa ceva.
Asa este! Lipsa planurilor este o lipsa majora, dar asta se intampla pentru ca daca aveam planurile, unii dintre noi nu mai cumaram revista/kitul.
Desfacerea kitului in blocsectii a fost necesara din cauza ambalarii particulare. Daca ar fi fost un kit la cutie, cu siguranta, cel putin puntile, ar fi fost construite altfel, astfel incat cel putin selatura sa aiba o curbura fireasca.
Bafta!