No, bun.
Revin si eu cu poze noi, din ultima etapa de executie.
Pina una alta - citeva comentarii:
1. Piesele vin in continuare care mai de care mai strimbe; si daca pina acuma era neglijabila problema - la puntea centrala, bucata "mare", am avut batai de cap cit la toata constructia pina acuma. Mai mult, sesizarile facute de cineva mai devreme (inclusiv dupa poza lui crios, daca nu ma insel) ca e cam prea mare diferenta intre traverse - sint, dupa mine, cit se poate de fondate; eu unul a trebuit sa "ridic" traversele 7 si 8 cca 1-1.5mm, ca sa reusesc macar partial (!) sa lipesc puntea de ele.
2. Pentru cine n-a fost clar pina acuma (inclusiv pe mine ma bag in categoria asta!) de-acuma e clar de ce ne tot "pistonau" mai batrinii sa ne potolim dorintele ascunse si sa asteptam pina pe la nr.10-15. Concluzia mea personala e ca NIMIC nu se alineaza cum ar trebui, decit cu multa multa multa rabdare, compromisuri, piguleli si si un pic de nervi!
3. Degeaba am sperat eu ca daca ma chinui o sa pot sa scot cit mai onorabil gaura transversala dintre cele 2 sectiuni de punte; chiar daca "gaura" in sine am rezolvat-o - oricum se vede diferenta... Macar de-acuma stiu ce si cum sa fac, cel putin teoretic. Oricum - cu ocazia asta - am constatat ca nici macar "scindurile" nu au aceeasi dimensiune... (desi am inceput "poditul" cu masuratori si linii trase - tot am cel putin o zona unde nu se mai alineaza cum trebuie...)
4. All in all - cu multa multa munca - eu zic ca are sa iasa ceva misto
P.S.: la un moment dat ma intrebase cineva daca am dat cu lac coastele si am zis ca nuuuuuuuuu, e un bait mai kinky. Well...in momentul in care mi s-a brinzit (ca era de ceva vreme lunga in casa in momentul in care m-am apucat de barca - si intr-un final i-a venit si lui vremea) si a trebuit sa ma duc sa caut unul la fel - am constatat ca era lac protector si nu bait
In concluzie - mi-am luat si o cutie noua de de-ala, da' si una de bait. Si desi e alta firma - pusca aproape perfect la culoare, asa ca am trecut si eu la bait.
Cam asta ar fi. Enjoy za pozele