Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 28 March 2018 - 03:38 PM
Am reusit sa fabric si sa montez toate capacele pentru saborduri. Dupa operatiunea asta care mi-a cam scos peri albi m-am gandit sa fac alt balcon.
Cel vechi imi parea prea scurt pe laterale. Cred ca se putea alege o metoda mult mai usoara dar....In fine, am vrut sa vad daca pot.
Rezultatul in poze :
Am tras mult pentru gaselnita asta dar imi place ce a rezultat.
Cel vechi imi parea prea scurt pe laterale. Cred ca se putea alege o metoda mult mai usoara dar....In fine, am vrut sa vad daca pot.
Rezultatul in poze :
Am tras mult pentru gaselnita asta dar imi place ce a rezultat.
Aceasta postare a fost editata de Repulse: 28 March 2018 - 03:57 PM
Postat 23 July 2018 - 07:24 PM
Foarte frumos.
SIB-ul meu este pus la conservat din decembrie 2012.
Au trecut sase ani si nu am mai facut nimic in afara de corpul galionului si tunurile de pe puntea inferioara.
Ar trebui sa ma apuc din nou de treaba pentru ca arata bine pānă unde am ajuns.
Toate cele bune si spor in continuare.
SIB-ul meu este pus la conservat din decembrie 2012.
Au trecut sase ani si nu am mai facut nimic in afara de corpul galionului si tunurile de pe puntea inferioara.
Ar trebui sa ma apuc din nou de treaba pentru ca arata bine pānă unde am ajuns.
Toate cele bune si spor in continuare.
Postat 20 March 2019 - 11:05 AM
Mult dupa spartul targului, m-am decis sa postez si eu stadiul actual al SIB-ului:
Am inceput cam atunci cand majoritatea il termina, asa ca citind pe aici ce si cum am reusit sa mai evit din greselile inerente incepatorilor, dar tot e loc de mai bine. Nu stiu daca mai continua cineva lucrarea, eu o sa mai postez poze, dar ritmul de lucru nu e prea grozav.
Am inceput cam atunci cand majoritatea il termina, asa ca citind pe aici ce si cum am reusit sa mai evit din greselile inerente incepatorilor, dar tot e loc de mai bine. Nu stiu daca mai continua cineva lucrarea, eu o sa mai postez poze, dar ritmul de lucru nu e prea grozav.
Postat 26 March 2019 - 05:37 PM
Repulse, multumes de urare si incurajari. Ma bucur sa aflu ca nu sunt chiar singur, chiar daca citind topicul afli raspunsurile teoretice la toate problemele puse de kit, in mod sigur la punerea in practica vor mai fi aspecte unde e bine sa ai o doua opinie. Spor mai departe.