Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 27 September 2016 - 05:18 PM
Buna seara,
In cazul in care se mai uita careva pe aici am o nelamurire.
Este vorba de tunurile de pe coverta.
Stiu ca trebuiesc aduse unele modificari afetului.
M-am apucat si eu de asta ; am modificat un afet si vine ok ca inaltime dar in cazul celor 4 tunuri pozitionate in dreptul gratarului apare o hiba.
Este evident ca nu ai avea cum sa muti suficient tunul pentru a avea acces la gura spre a-l incarca. Daca scurtezi teava, poate la limita...
Asa este sau nu ma prind eu de ceva ?
In cazul in care se mai uita careva pe aici am o nelamurire.
Este vorba de tunurile de pe coverta.
Stiu ca trebuiesc aduse unele modificari afetului.
M-am apucat si eu de asta ; am modificat un afet si vine ok ca inaltime dar in cazul celor 4 tunuri pozitionate in dreptul gratarului apare o hiba.
Este evident ca nu ai avea cum sa muti suficient tunul pentru a avea acces la gura spre a-l incarca. Daca scurtezi teava, poate la limita...
Asa este sau nu ma prind eu de ceva ?
Postat 15 April 2017 - 11:09 AM
asterix, la 27 March 2017 - 09:41 PM, a spus:
Repulse, ai pus la apa vasul sau tot in santier? O liniste pe aici ...
Salut,
Vad ca ai progresat. Eu nu am mai lucrat nimic cateva luni dar acum am inceput iar lucrul. Sunt tot la tunurile de pe coverta, alea ce trebuiau modificate ca sa incapa.
Le-am modificat si urmeaza sa le montez.
Postat 28 March 2018 - 03:38 PM
Am reusit sa fabric si sa montez toate capacele pentru saborduri. Dupa operatiunea asta care mi-a cam scos peri albi m-am gandit sa fac alt balcon.
Cel vechi imi parea prea scurt pe laterale. Cred ca se putea alege o metoda mult mai usoara dar....In fine, am vrut sa vad daca pot.
Rezultatul in poze :
Am tras mult pentru gaselnita asta dar imi place ce a rezultat.
Cel vechi imi parea prea scurt pe laterale. Cred ca se putea alege o metoda mult mai usoara dar....In fine, am vrut sa vad daca pot.
Rezultatul in poze :
Am tras mult pentru gaselnita asta dar imi place ce a rezultat.
Aceasta postare a fost editata de Repulse: 28 March 2018 - 03:57 PM
Postat 23 July 2018 - 07:24 PM
Foarte frumos.
SIB-ul meu este pus la conservat din decembrie 2012.
Au trecut sase ani si nu am mai facut nimic in afara de corpul galionului si tunurile de pe puntea inferioara.
Ar trebui sa ma apuc din nou de treaba pentru ca arata bine pānă unde am ajuns.
Toate cele bune si spor in continuare.
SIB-ul meu este pus la conservat din decembrie 2012.
Au trecut sase ani si nu am mai facut nimic in afara de corpul galionului si tunurile de pe puntea inferioara.
Ar trebui sa ma apuc din nou de treaba pentru ca arata bine pānă unde am ajuns.
Toate cele bune si spor in continuare.