Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 15 April 2016 - 12:11 PM
Dupa mult timp am facut poze cu stadiul in care se afla acum SIB-ul.
Iata ce am mai mesterit la el :
- grinzile ce sprijina jardiniera
- "narile" si ghirlandele ; "narile" sunt sub forma de nit. La suprafata ce se vede, restul inauntru ca sa fie mai bine fixate. La ghirlande am incercat sa incropesc un trident ; nu stiu de ce ca oricum nu prea se vede :
- scarile exterioare si grinzile ce nu apar in plan dar cativa dintre voi le-au adaugat si am vrut si eu :
- cavilierele
Apoi am modificat acoperisul chioscului ; cel vechi mi se parea cam butucanos. Cel nou e facut din furnir statificat. Vazand ca merge m-am gandir sa refac si scarile ; tot din furnir.
scarile vechi :
scarile noi :
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 28 September 2016 - 07:51 AM
Postat 15 April 2016 - 12:46 PM
Am refacut ferestele. Operatiune destul de anevoioasa mai ales ca facusem in corpul corabiei gauri in care veneau montate vechile ferestre ;
asa aratau
si au fost modificate astfel :
Noile ferestrev :
Ferestrele montate si un chenar facut din resturile afeturilor de tun
Ceva ornamente pe sparge val :
Am tinut mortis sa ridic un pic balustrada de la pupa dar mai intai am refacut suportul pe care vine fixat port drapelul :
E mai lung.
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 28 September 2016 - 07:49 AM
Postat 15 April 2016 - 12:52 PM
Postat 27 September 2016 - 05:18 PM
In cazul in care se mai uita careva pe aici am o nelamurire.
Este vorba de tunurile de pe coverta.
Stiu ca trebuiesc aduse unele modificari afetului.
M-am apucat si eu de asta ; am modificat un afet si vine ok ca inaltime dar in cazul celor 4 tunuri pozitionate in dreptul gratarului apare o hiba.
Este evident ca nu ai avea cum sa muti suficient tunul pentru a avea acces la gura spre a-l incarca. Daca scurtezi teava, poate la limita...
Asa este sau nu ma prind eu de ceva ?
Postat 15 April 2017 - 11:09 AM
asterix, la 27 March 2017 - 09:41 PM, a spus:
Salut,
Vad ca ai progresat. Eu nu am mai lucrat nimic cateva luni dar acum am inceput iar lucrul. Sunt tot la tunurile de pe coverta, alea ce trebuiau modificate ca sa incapa.
Le-am modificat si urmeaza sa le montez.
Postat 28 March 2018 - 03:38 PM
Cel vechi imi parea prea scurt pe laterale. Cred ca se putea alege o metoda mult mai usoara dar....In fine, am vrut sa vad daca pot.
Rezultatul in poze :
Am tras mult pentru gaselnita asta dar imi place ce a rezultat.
Aceasta postare a fost editata de Repulse: 28 March 2018 - 03:57 PM