Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 29 January 2016 - 04:01 PM
toate revistele asezate in bibliorafturi, piesele din primele 28 de numere desfacute dar asezate in ordine, la prima vedere totul pare ok.. restul in blisterele originale
din cate am citit pe firum postamentul s-a comandat separat, mi-a fost putin frica sa nu lipseasca dar e si el prezent
am pus primele 40 de numere si ceva scule intr-o ladita si am fugit in casa.. restul ramane ascuns la garaj sa nu se sperie nevasta
o sa ma pun pe treaba, cu toate ca exista o cantitate enorma de informatiesper sa se reanimeze threadul si sa mai fie ajutati si cei ramasi in urma.
Postat 29 January 2016 - 08:41 PM
deja am cateva probleme / intrebari.. daca ma puteti ajuta..
majoritatea coastelor sunt deformate.. are rost sa le pun la presat sau acestea se vor aranja singure la montarea puntilor? pe acestea le-am verificat si sunt drepte.
pentru lipire am achizitionat asta.. nu prea sunt multumit de rezultate, dupa aproximativ 3 ore de la lipire era inca moale.. imi puteti recomanda altceva cu lipire mai rapida?
si o ultima intrebare.. daca lipesc toate coastele de la inceput, pot aparea ceva probleme la montarea puntilor?
Multumesc
Postat 30 January 2016 - 08:00 AM
Postat 10 April 2016 - 08:45 PM
Mai multe imagini pot fi gasite urmand acest link:
http://johnnycrow3d....ale-model/rq10y
Postat 15 April 2016 - 12:11 PM
Dupa mult timp am facut poze cu stadiul in care se afla acum SIB-ul.
Iata ce am mai mesterit la el :
- grinzile ce sprijina jardiniera
- "narile" si ghirlandele ; "narile" sunt sub forma de nit. La suprafata ce se vede, restul inauntru ca sa fie mai bine fixate. La ghirlande am incercat sa incropesc un trident ; nu stiu de ce ca oricum nu prea se vede :
- scarile exterioare si grinzile ce nu apar in plan dar cativa dintre voi le-au adaugat si am vrut si eu :
- cavilierele
Apoi am modificat acoperisul chioscului ; cel vechi mi se parea cam butucanos. Cel nou e facut din furnir statificat. Vazand ca merge m-am gandir sa refac si scarile ; tot din furnir.
scarile vechi :
scarile noi :
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 28 September 2016 - 07:51 AM
Postat 15 April 2016 - 12:46 PM
Am refacut ferestele. Operatiune destul de anevoioasa mai ales ca facusem in corpul corabiei gauri in care veneau montate vechile ferestre ;
asa aratau
si au fost modificate astfel :
Noile ferestrev :
Ferestrele montate si un chenar facut din resturile afeturilor de tun
Ceva ornamente pe sparge val :
Am tinut mortis sa ridic un pic balustrada de la pupa dar mai intai am refacut suportul pe care vine fixat port drapelul :
E mai lung.
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 28 September 2016 - 07:49 AM
Postat 15 April 2016 - 12:52 PM
Postat 27 September 2016 - 05:18 PM
In cazul in care se mai uita careva pe aici am o nelamurire.
Este vorba de tunurile de pe coverta.
Stiu ca trebuiesc aduse unele modificari afetului.
M-am apucat si eu de asta ; am modificat un afet si vine ok ca inaltime dar in cazul celor 4 tunuri pozitionate in dreptul gratarului apare o hiba.
Este evident ca nu ai avea cum sa muti suficient tunul pentru a avea acces la gura spre a-l incarca. Daca scurtezi teava, poate la limita...
Asa este sau nu ma prind eu de ceva ?
Postat 15 April 2017 - 11:09 AM
asterix, la 27 March 2017 - 09:41 PM, a spus:
Salut,
Vad ca ai progresat. Eu nu am mai lucrat nimic cateva luni dar acum am inceput iar lucrul. Sunt tot la tunurile de pe coverta, alea ce trebuiau modificate ca sa incapa.
Le-am modificat si urmeaza sa le montez.