Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 16 March 2015 - 05:54 PM
Repulse, la 16 March 2015 - 01:47 PM, a spus:
Multumesc pentru raspuns.
M-am tot uitat la poze si nu mi-am dat seama de ce.
Le-am distribuit ceva mai egal ; 17 mm distanta intre.
Sper sa nu am probleme mai tarziu din pricina asta.
M-am tot uitat la poze si nu mi-am dat seama de ce.
Le-am distribuit ceva mai egal ; 17 mm distanta intre.
Sper sa nu am probleme mai tarziu din pricina asta.
Ok,de fapt fiecare suntem "marangozii" si "capitanii" propriei corabii la care mesterim...tocmai asta e frumusetea,cred ca nici un SIB nu e identic cu altul, pentru ca fiecare a intervenit sau a schimbat ceva.Esential este sa fi satisfacut de ceea ce faci...ai grija la tunul care este pozitionat acolo!

Postat 21 May 2015 - 07:08 PM
Am gasit un filmulet care prezinta viata omului modern la bordul unei corabii.dar in acelasi timp se poate observa o gramada de amanunte care pot fi de folos la constructia unui model.
https://www.youtube....h?v=oa8Z0Dyigt0
https://www.youtube....h?v=oa8Z0Dyigt0
Postat 10 August 2015 - 07:07 PM
Postat 11 August 2015 - 04:59 PM
Postat 10 October 2015 - 11:22 AM
[quote name='kromag' timestamp='1444206701' post='206429']
Jpr, felicitari pentru perseverenta si lucrare.
O singura observatie am: la o nava cu panze in mars, niciun steag (pavilion, flamura, ghidon) nu va fi orientat spre pupa...
In rest, un mare bravo!

Prietene sunt mobile...nu am vrut sa le fixez in vreun fel,e hotararea mea si mi-o asum.
Jpr, felicitari pentru perseverenta si lucrare.
O singura observatie am: la o nava cu panze in mars, niciun steag (pavilion, flamura, ghidon) nu va fi orientat spre pupa...
In rest, un mare bravo!

Prietene sunt mobile...nu am vrut sa le fixez in vreun fel,e hotararea mea si mi-o asum.

Postat 14 December 2015 - 11:39 AM
Pentru locasul scripetilor am dat cam 3 gauri in linie dupa care am majorat cu pila.
Am avut grija sa fie un pic mai mare locasul oentru ca apoi pe mijloc sa aiba loc si o bucatica de furnir cu rol de despartitor intre scripeti.
Apoi am dat gaura pentru axul scripetilor.
Cam asta e in linii mari.
Scule : o mica freza (bormasina), pila, traforaj.
Am avut grija sa fie un pic mai mare locasul oentru ca apoi pe mijloc sa aiba loc si o bucatica de furnir cu rol de despartitor intre scripeti.
Apoi am dat gaura pentru axul scripetilor.
Cam asta e in linii mari.
Scule : o mica freza (bormasina), pila, traforaj.
Aceasta postare a fost editata de Repulse: 14 December 2015 - 11:40 AM