Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 02 March 2015 - 08:24 PM
Multumesc pentru raspunsuri. Intr-adevar nu este vopsea, cand am verificat cu ohmetru m-am pacalit, pentru ca sunt lacuite. Mi-a cazut fisa cand am citit postarea lui Z-mare. Le-am curatat cu toluen, ca tot venii vorba, cu toluen se poate curata vopsea veche care nu se poate indeparta cu diluant, cu conditia ca piesa sa fie metalica. Deasemena se pot curata perfect pensule cu vopsea veche ce nu iese cu diluant. Se mai poate reda luciul pieselor din plastic, cufundate pur si simplu in toluen sau in acetona, dupa caz si scurse, dar sa nu fie vopsite, ci colorate in masa. Revenind la problema, se vad cum merge acum cu acoperirea metalica. Voi studia felul cum se poate face acoperiri metalice cu mijloace la indemana si ieftine daca se poate, chiar si material plastic. Daca e posibil voi deschide un topic la sectiunea corespunzatoare.
Postat 14 March 2015 - 10:48 AM
Domnilor poate ma ajutati cu o nelamurire...
M-am apucat sa-mi fac portsarturile.
La portsartul catargului principal gaurile in care vin capetele de berbec (5 la numar) sunt la distante inegale.
De ce ?
Este o problema daca le distribui asa incat sa aiba aceeasi distanta intre ele ? Ma refer doar la cele 5.
La portsartul catargului principal gaurile in care vin capetele de berbec (5 la numar) sunt la distante inegale.
De ce ?
Este o problema daca le distribui asa incat sa aiba aceeasi distanta intre ele ? Ma refer doar la cele 5.
Postat 16 March 2015 - 01:42 PM
Repulse, la 14 March 2015 - 10:48 AM, a spus:
Domnilor poate ma ajutati cu o nelamurire...
De ce ?
De ce ?
Daca le lasi asa e ok,cu distanta inegala intre ele...studiaza putin poze si-ti vei da singur seama de ce.Spor la modelit...
Postat 16 March 2015 - 05:54 PM
Repulse, la 16 March 2015 - 01:47 PM, a spus:
Multumesc pentru raspuns.
M-am tot uitat la poze si nu mi-am dat seama de ce.
Le-am distribuit ceva mai egal ; 17 mm distanta intre.
Sper sa nu am probleme mai tarziu din pricina asta.
M-am tot uitat la poze si nu mi-am dat seama de ce.
Le-am distribuit ceva mai egal ; 17 mm distanta intre.
Sper sa nu am probleme mai tarziu din pricina asta.
Ok,de fapt fiecare suntem "marangozii" si "capitanii" propriei corabii la care mesterim...tocmai asta e frumusetea,cred ca nici un SIB nu e identic cu altul, pentru ca fiecare a intervenit sau a schimbat ceva.Esential este sa fi satisfacut de ceea ce faci...ai grija la tunul care este pozitionat acolo!
Postat 21 May 2015 - 07:08 PM
Am gasit un filmulet care prezinta viata omului modern la bordul unei corabii.dar in acelasi timp se poate observa o gramada de amanunte care pot fi de folos la constructia unui model.
https://www.youtube....h?v=oa8Z0Dyigt0
https://www.youtube....h?v=oa8Z0Dyigt0
Postat 10 August 2015 - 07:07 PM
Postat 11 August 2015 - 04:59 PM