Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 08 November 2014 - 12:28 PM
Si accesoriile sunt interesante dar o sa trebuiasca sa la vopsesti.
Eu am zugravit cu lac incolor mat.
Altra varianta este sa nu-i dai cu lac ci doar cu niste ulei de in. Este cineva aici care a procedat asa si a iesit foarte frumos.
Te mai gandesti tu.
Spor.
Postat 10 November 2014 - 07:37 PM
Am ramas rau de tot in urma , dar imi voi revenii eu .
Asa ca mai postez niste poze cu ce am mai bibilit in ultima vreme la SIB , printre altele m-a mancat undeva al dre...u sa montez in interiorul corabiei tacheti pe care sa leg paramele obloanelor de la saborduri , de montat le-am montat si dupa acea a urmat distractia ...... bineinteles dupa ce am invocat toti sfintii am reusit in cele din urma sa leg ( voltez ) paramele .
Postat 10 November 2014 - 08:23 PM
Postat 10 November 2014 - 08:47 PM
Repulse, la 10 November 2014 - 08:32 PM, a spus:
Multumesc pentru aprecieri ,insa nu este nici pe departe asa de frumoasa cum as vrea eu sa fie .....mai este ceva de lucru pana la stadiul de frumoasa !!!
Si lucrarea ta este frumoasa .
Postat 11 November 2014 - 11:22 AM
Postat 11 November 2014 - 11:47 AM
Am postat si una fara blitz dar nu e grozava (ultima din post).
Ai vazut placutele alea de alama de care ziceam ?
Aceasta postare a fost editata de Repulse: 11 November 2014 - 11:48 AM
Postat 11 November 2014 - 02:16 PM
Emanuel, la 11 November 2014 - 11:22 AM, a spus:
Si eu sunt intru totul de acord in ce priveste pozele facute fara blitz , insa nu ajung acasa decat spre seara si la lumina becului fara blitz ies pozele foarte intunecate ....
Sper ca in weekend sa reusesc sa fac cateva poze in lumina diurna , desi ar fi de preferat sa le fac afara in aer liber dar mi-e ca sar piratii pe mine si-mi fura corabia :rofl:
Oi vedea eu pana la urma cum reusesc cu pozele pe lumina diurna , ca cele facute cu blitz-ul denatureaza mult aspectul original al lucrarii .
Postat 11 November 2014 - 08:22 PM
am vazut placutele, sunt interesante. Eu as mai adauga niste elemente decorative pe ele care sa le integreze mai bine cu lemnul corabiei. Cu lumina naturala e greu in sezonul asta, e drept.
Dominicue, sper reusesti sa faci poze in weekend cu galionul si sper sa nu stai aproape de Asterix, doar piratii de pe galionul lui ti-ar putea ataca nava. Apropo de pirati, am (re)vazut recent un film fain cu un galion superb, filmul se numeste tocmai "Pirates" (1986, regia Roman Polanski). Tare mi-as dori sa fac galionul (Neptune) din film odata, daca voi avea timp. Sigur ca si cele din Piratii din Caraibe sunt superbe, aici sunt cateva modele, in caz ca nu le-ati vazut: http://i-am-modelist.../sailing-ships/
Postat 11 November 2014 - 08:38 PM
dominicue, la 11 November 2014 - 02:16 PM, a spus:
Ca o parere de la unu' care a avut ca pasiune si fotografia.
Daca ai un trepied, daca nu foloseste un saculet umplut cu nisip uscat, pune aparatul fotografic pe el si seteaza intarzierea la fotografiere de 5 sau 10 secunde (timer). Pune setarea ISO pe 100 sau maxim 200. Inainte de a fotografia un detaliu al machetei, pune pe zona respectiva lumina de la o veioza sau de la o lanterna (daca ai una cu LED-uri este foarte buna), dar nu o pune aproape de macheta, ci la o departare de 40-80 de centimetri de locul pe care vrei sa il fotografiezi (departarea o stabilesti ochiometric dupa cum crezi ca este potrivita). Apoi apasa butonul si vezi ce iese. Daca nu este bine modifica amplasarile si repeta.
Mai sunt si chestii despre balansul de alb in diferite conditii de iluminare, dar asta este alta poveste.
Eu zic ca daca faci ce am zis mai sus o sa iasa niste poze super.
"SUCCESURI"!!!!!