shiiloh, la 14 January 2014 - 06:52 PM, a spus:
........................unde cred ca am gresit ceva dar nu-mi dau seama.
Eu cred ca tu nu ai gresit cu nimic, Mama baietilor de la DeA. a gresit si este de vina pt. ca nu ia invatat si pe ei ca trebuie respectata o ordine in confectionarea pieselor si logica in montare ma refer la instructiuni de toata jena si pe multi dintre noi ne-a facut sa gresim si posibil sa renunte in finalizarea SIB-ului!
Plus ca unele piese nu bat cu altele, am observat si la tine aceeasi problema cu piesele G si E ce ajuta la legatura intre catarg si arboret, arborele trebuia sa intre direct in cel de-al doilea locas din ramele gabiei, nu sa vina pe langa, cine a stiut..... , a improvizat si a facut cum arata in instructiunile DeA., cine nu, a facut putin altfel.
Sa nu ma intelegeti gresit ca fac o altfel de aluzie, respect si stima pt. toti cei care s-au implicat in constructia SIB-ului dar imi este necaz cand furnizorul, editorialul a permis o gafa de acest gen, consider ca s-au inecat ca tiganul la mal si rezulta o reala tiganie!
Revin pe subiect , Leo a pus un tabel care este sfant, personal pana sa il gasesc ma a
pucasem sa fac si eu unul, dar cand l-am gasit am zis bogdaproste, l-am listat si am respectat o elementara ordine in constructie pe care cumetrii mai sus mentionati trebuia sa o puna in instructiuni + multe altele.
Acum nu mai conteaza, personal am luat o invatatura din asta si ma dreg cum pot mai bine!