Mai oameni buni, am si eu o dilema pe cat de simpla pt voi pe atat de complicata pt mine, va rog sa ma ajutati!
Ma refer la instructiunile DeA. care sunt de toata jena. Nu inteleg unde trebuie montate anumite piese (zibiri, scripeti, macarale) la ce distante, la ce cote fata de margine sau alt reper sau gauri cu diametru de Ø1, pe bompres, arbori, vergi, distanta fata margine sau un alt reper, ma repet!
Ex. pe arboretul bompresului dupa ce l-am taiat, slefuit, vopsit, va trebui sa montez 4 scripeti la o distanta pe care decat mama celor de DeA. o stie, la fel trebuie sa dau o gaura cu diametru de Ø1 la o distanta pe care decat mama celor de la DeA. o stie, vergile arborilor si altele care se monteaza la o distanta pe care o stie decat mama celor de DeA. dar te directioneaza catre "sfantul plan", in plan este un: "pistol cu apa si unul care face lumina si sunete"
Va rog sa imi spulberati aceasta frustrare de a ma mai lega de mama celor de la DeA.
Posibil sa fi scapat eu ceva, unde trebuie sa caut sau sa nu am planul sfant, ca doar nu cred ca ati facut, la cum da in poze, dupa ochi.
Va multumesc anticipat !
Aceasta postare a fost editata de ObY: 29 December 2013 - 06:25 PM