Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 10 September 2013 - 07:37 PM
gobi71, la 26 August 2013 - 01:43 PM, a spus:
daca gasesti acid de ala de innegrit -brunat alama, corodeaza putin cuiele acelea de pe bordaj. asa sunt cam agresive. succesuri.
Salut,
Imi poti spune, te rog, unde gasesc asa ceva? Am vazut topicul de pe forum legat de colorarea metalelor dar nu prea am de unde sa fac rost de substante separat. Am vazut ca exista niste solutii pentru brunat tevile de arma, sunt bune si pt alama?
Postat 12 September 2013 - 12:28 PM
Acum si cu capac. In mod normal vitrina, mai putin baza, e dintr-o bucata. Datorita inaltimii destul de mari este anevoios sa o cureti si sa o stergi de praf, la interior chiar daca mai rar. Asa ca, eu am preferat sa o fac cu acel capac demontabil. Sper ca saptamana viitoare sa "scap" atat de vitrina cat si de corabie.
Postat 12 September 2013 - 05:47 PM
Frumoasa vitrina Leo :D
Buna! Am si eu o intrebare. Am ajuns la faza in care incep montarea velelor si mai am 1 papiota de ata natur de 0,15. O sa-mi ajunga sau mai bine caut in comert ceva asemanator?
Buna! Am si eu o intrebare. Am ajuns la faza in care incep montarea velelor si mai am 1 papiota de ata natur de 0,15. O sa-mi ajunga sau mai bine caut in comert ceva asemanator?
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 13 September 2013 - 07:59 AM
Postat 03 October 2013 - 04:42 PM
Salut, sunt nou ca membru, dar vechi ca cititor al acestui forum, mai ales aceasta sectiune (DeAgostini-Mari Corabii). Mi-am facut curaj sa-mi fac si eu cont si sa postez aici. Corabia mea este cam la 35% si sta in stadiul asta din ianuarie anul acesta de cand m-am apucat de ea, dar di lipsa amre de timp a ramas in acel stadiu. Am aflat tarziu de acest forum (in ianuarie anul acesta) si am mai facut greseli cand m-am apucat de constructia ei, dar tinand cont ca este prima si este un hobby nu cred ca se supara cineva tare daca mai gresesc cate putin in realizarea ei. O sa adaug si eu foto cu stadiul in care este, momentan sunt la servici. O zi buna tuturor!