Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 14 July 2013 - 10:10 PM
O varianta de vopsire pentru stema a fost data cu ceva timp in urma in topic si sper sa nu se supere colegul dar eu am mai adunat din imagini si o am mai la indemana asa ca o atasez cu unele mici retusuri
Desi cam aproximativa, stema aduce mult spre cea a Toscanei doar ca trebuie ceva modificari la culoare. In primul rant tot ce e contur, chenar, cant, e trasat foarte subtire cu negru. fondul rosu din inima e auriu iar bobitele, exceptand pe cea de sus care e albastra, sunt rosii. Celelalte culori pot fi pastrate.
Postat 08 August 2013 - 08:07 PM
http://commons.wikim...arms_of_Tuscany
așa că am revopsit scutul, adică partea centrală. Însă nu sunt un vopsitor de forță, m-am mulțunit cum arată în poză:
Nici eu nu m-am înecat, dar „trasul sforilor” nu-l pot face în fragmente de câte 5 minute zilnic, deoarece nu am atelier, lucrez unde apuc, și merită să mă instalez doar dacă am ore bune la dispoziție. Ori, în ultimul timp n-am avut așa ceva. Poate prin noiembrie o să am timp să reiau lucrul la SIB.
Toate cele bune, tuturor.
Postat 08 August 2013 - 09:24 PM
Postat 09 August 2013 - 08:40 AM
Eu, autorul acestei imagini, care activez pe forumul cartula.ro sub numele de utilizator pe_dos, prin prezenta eliberez imaginea postată de traian în acest topic în mesajul #6534 în domeniul public, adică conform licenței DP-autor.
Identificarea imaginii se poate face pe baza metadatelor (marca aparatului foto etc.) din fotografia originală, pe care o dețin.
Iată, acum, fiind în domeniul public, puteți să faceți orice doriți cu acestă imagine, inclusiv s-o modificați, inclusiv s-o vindeți, dacă aveți cui, fără să trebuiască să mă menționați, să spuneți de unde o aveți, sau să dați alte informații („credite”)
Revenind la oile noastre, stema dată de DeA nu este stema reală a Toscanei, ci una fictivă, din diverse elemente combinate. Scutul (partea centrală) este a Toscanei. Coroana este atât a Toscanei, cât și spaniolă. Ornamentele din jurul scutului (volutele) sunt franțuzești, colierul de jos, este cel al ordinului Lâna de Aur din stemele regilor Spaniei, iar ramura verde din stânga este a vămilor republicane (!) spaniole (care aveau ramura numai în stânga, stema lor nu era simetrică). Deci, fiind o stemă fictivă, fiecare o poate colora cum vrea.
Postat 26 August 2013 - 01:00 PM
Postat 26 August 2013 - 02:02 PM
gobi71, la 26 August 2013 - 01:43 PM, a spus:
Cuiele nu sunt de culoarea alamei(am facut pozele in balcon,micul meu atelier)din cauza luminii probabil,de fapt au culoarea cuprului...fierastraul era intamplator pe acolo,mi-am facut trei pentru panze de 0,25 0,35 ...
Postat 26 August 2013 - 05:58 PM
Leo2003, la 26 August 2013 - 03:46 PM, a spus:
Mai ai ceva de treaba, deci succes maxim, rabdare si tutun!
Multumesc maestre...vad ca va place fierastraul,da mi-a venit ideea sa-l fac asa cand am cumparat niste panze care taie in toate directiile de 0,25 si 0,35 si cu cadrul ala de traforaj se rupeau usor,asa e cool,la lucruri migaloase e super,mai am niste scule interesante facute de mine dar asta e alta poveste acum ma intereseaza sa bibilesc cat am timp la Sib ca sunt tare in urma...asta e, oricum v-am urmarit mult pe forum si chiar o astfel de parere pentru mine conteaza,chiar daca am fost putin deplasat cu scula aia de facut parame...ma rog imi fac mea culpa...important ca va respesc
Leo2003, la 26 August 2013 - 03:46 PM, a spus:
Mai ai ceva de treaba, deci succes maxim, rabdare si tutun!
scuze VA RESPECT
Postat 27 August 2013 - 10:08 PM
Postat 30 August 2013 - 08:09 PM
Periodicitatea de aparitie este bilunara.
Primul numar al colectiei va fi de 4.90, urmand ca urmatoarele sa fie de 19.90 lei.
Macheta va numara 135 de numere. Scara 1:49. Lungime 916 mm, inaltime 765 mm, latime 337 mm.
5 ani si jumatate
Aceasta postare a fost editata de Mondeo: 30 August 2013 - 08:09 PM
Postat 31 August 2013 - 10:31 AM
cocolino, la 30 August 2013 - 12:52 PM, a spus:
Nava Capitanului Cook ENDEAVOUR...
Oare tot 2 ani va dura pana strangem toate piesele?
Poate incepe cineva un nou topic dedicat...
Am luat eu primul numar, dar sincer calitatea pieselor lasa de dorit.E parerea mea,poate gresesc nu stiu...sa vad ce urmeaza.Sunt 125 de numere
Postat 31 August 2013 - 12:12 PM