Nicio problemă cu poza. Știu bine cum e cu drepturile de autor, dar eu nu trăiesc din ele. Vă arăt cum se „eliberează” o poză printr-o declarație:
Eu, autorul acestei imagini, care activez pe forumul cartula.ro sub numele de utilizator pe_dos, prin prezenta eliberez imaginea postată de traian în acest topic în mesajul #6534 în domeniul public, adică conform licenței DP-autor.
Identificarea imaginii se poate face pe baza metadatelor (marca aparatului foto etc.) din fotografia originală, pe care o dețin.
Iată, acum, fiind în
domeniul public, puteți să faceți
orice doriți cu acestă imagine, inclusiv s-o modificați, inclusiv s-o vindeți, dacă aveți cui, fără să trebuiască să mă menționați, să spuneți de unde o aveți, sau să dați alte informații („credite”)
Revenind la oile noastre, stema dată de DeA nu este stema reală a Toscanei, ci una fictivă, din diverse elemente combinate. Scutul (partea centrală) este a Toscanei. Coroana este atât a Toscanei, cât și spaniolă. Ornamentele din jurul scutului (volutele) sunt franțuzești, colierul de jos, este cel al ordinului Lâna de Aur din stemele regilor Spaniei, iar ramura verde din stânga este a vămilor republicane (!) spaniole (care aveau ramura numai în stânga, stema lor nu era simetrică). Deci, fiind o stemă fictivă, fiecare o poate colora cum vrea.