Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 24 March 2013 - 08:09 PM
Salutare,
Am ajuns si eu intr-un final la vele, insa am o problema. Am pus cele 2 vele pe bompres, insa mi-a ramas un scripete nefolosit. Am cautat prin intructiuni si nimic, in acele foi am gasit ceva, dar neclar (ca de obicei).
Mai jos o poza.
Seara buna!
Uploaded with ImageShack.us
Am ajuns si eu intr-un final la vele, insa am o problema. Am pus cele 2 vele pe bompres, insa mi-a ramas un scripete nefolosit. Am cautat prin intructiuni si nimic, in acele foi am gasit ceva, dar neclar (ca de obicei).
Mai jos o poza.
Seara buna!
Uploaded with ImageShack.us
Postat 24 March 2013 - 08:21 PM
Eu zic sa-l lasi acolo deocamdata ca nu incurca cu nimic. Daca ramane pana la final nrfolosit, il tai sau nu. Io am modificat zona respectiva si alte sugestii nu am.
O sa mai apara si alte belele.
O sa mai apara si alte belele.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 24 March 2013 - 08:25 PM
Postat 01 April 2013 - 07:17 PM
Leo2003, la 01 April 2013 - 05:19 PM, a spus:
...o sa ma considere usor ticnit.
Usor ticnit zici? Pai eu dupa ce am dus-o la serviciu sa o suflu cu compresorul, de rumegus si alte prafuri - nu d-alea de tras pe nas - (avem compressor la compatimentul IT unde lucrez, pentru suflat praful din calculatoare), un coleg a inceput sa ma considere total ticnit, iar de atunci vorbeste cu mine rezervat. Bine, aveam noi mai multe meciuri in remiza, dar chestia cu suflatu' corabiei a pus capac si a "mutat mingea in terenul lui". NASPA!
Aceasta postare a fost editata de Sfatos: 01 April 2013 - 07:21 PM