Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 18 January 2013 - 09:28 PM
MoRb, la 17 January 2013 - 08:44 PM, a spus:
RUGAMINTE:
Uite crosetam la corabie, cand am avut o surpriza: nu imi ajung capetele de berbec mici. Imi mai trebuiesc 10buc. Nu stiu daca le-am primit pe toate sau nu, ce e clar e ca nu imi ajung.
Va cer ajutorul in aceasta problema. Daca mai aveti si, evident, nu va trebuiesc. Pot cinsti, plati, multumi sau ce metoda de recompensare considerati necesara.
Multumesc anticipat.
Uite crosetam la corabie, cand am avut o surpriza: nu imi ajung capetele de berbec mici. Imi mai trebuiesc 10buc. Nu stiu daca le-am primit pe toate sau nu, ce e clar e ca nu imi ajung.
Va cer ajutorul in aceasta problema. Daca mai aveti si, evident, nu va trebuiesc. Pot cinsti, plati, multumi sau ce metoda de recompensare considerati necesara.
Multumesc anticipat.
ce diametru au ?
Postat 20 January 2013 - 02:37 PM
Postat 24 January 2013 - 10:31 AM
Adialex, doar de curiozitate: ai "imbatranit" cu ceva velele sau e doar de la lumina cand ai facut poza?
Si o intrebare stupida la care sunt expert: trebuie neaparat sa dau piesele din metal cu grund inainte de a le vopsi? Folosesc vopsea auto spray daca are vreo importanta. Deocamdata am vopsit ancorele (doar vopsea, fara grund) si vopseaua pare sa se "tina" destul de bine.
Multumesc.
Si o intrebare stupida la care sunt expert: trebuie neaparat sa dau piesele din metal cu grund inainte de a le vopsi? Folosesc vopsea auto spray daca are vreo importanta. Deocamdata am vopsit ancorele (doar vopsea, fara grund) si vopseaua pare sa se "tina" destul de bine.
Multumesc.
Postat 24 January 2013 - 11:28 AM
bubba_000, la 24 January 2013 - 10:31 AM, a spus:
Si o intrebare stupida la care sunt expert:..
Daca tu ai constatat ca vopseaua tine, nu se exfoliaza la cea mai mica atingere, eu zic ca e OK si fara primer. Toturi, avand in vedere materialul, un soi de antimoniu, basamac, 'reaq stie, care are un strat apreciabil de oxid, e bine sa aiba un strat de grund.
Postat 24 January 2013 - 12:47 PM
gatai cu crosetatul (am mers pe varianta mai simpla a velelor primite). Chiar daca sunt mai badarane ele m-am decis sa urmez instructiunilei kitului si sa-l duc mai departe asa. Pe viitor cu siguranta va fi altfel deoarece pretentiile au inceput sa creasca . Incepand sa pun flamurile (care mi se par al naibii de rigide apropos) am observat ca una din ele(respectiv de la catargul principal parca) are un alt mod de prindere care-i permite sa atarne astfel incat sa se vada si blazonul (sau mazgaleala ce se vrea a fi blazon) in mod corect.