Va salut prieteni! Dupa oaresce timp revin cu cateva poze recente. Nu e terminat de tot, mai am de facut mici finisaje (pe principiul ca nu ingrasi porcul in ajun, numa il lustruiesti...), dar cum spunea si Leo, mai e timp si la anul. Mai ales ca am trecut cu bine inca un sfarsit al lumii... Ca si observatie, mi-am insusit sfatul tizului Acristian apropo de solutia de ridicare/coborare a uneia dintre barci si am eliminat gruia, inspirandu-ma de la un desen postat pe un alt site. Dupa cum se poate observa, l-am "imbracat" in ambele borduri, lucru care de multe ori mi-a dat batai de cap, incepand cu pozitionarea tunurilor pe puntea inferioara si continuand cu alte nimicuri de pe partea dreapta (inclusiv cu pozitionarea plitei care oricum nu se vede decat daca ridic grilajul de deasupra). Despre sectiune impartasesc parerea generala cum ca nu merita efortul asa ca ma voi opri aici cu sfantul. Recunosc acu la final ca de multe ori m-am inspirat din lucrarile/controversele/sfaturile celor mai experimentati, Leo, Bobby, Pe dos, Traian, Goby, Staric si Radu Cindrea carora le multumesc. Lor ca si celor pe care nu i-am citat. In final, va urez un an mai bun, sa ne revedem cu bine pe topicul Bismarck-ului, "succesuri" si LA MULTI ANI!
Si cateva poze.
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 31 December 2012 - 01:35 PM