Mi se pare tare-tare trist ca oameni care mie-mi par de seama si demni de a le asculta sfaturile isi iau jucariile si pleaca pentru ca Daniel nu poa' sa taca! Eu personal mi-am luat-o absolut gratuit de la Daniel in primul post pe forumul asta! Cre' ca omul are un fel de reflex conditionat pavlovian (Daniel - no offence!): de cite ori apare cineva nou care nu poa' sa taca sau simte el ca cineva il ataca in vreun fel - reactioneaza negativ (l-am vazut/citit si reactionind pozitiv!). Ideea e ca eu m-am lamurit (in privat, ce-i drept) ca "he actually is a cool guy". Cre' ca de fapt tot sarcasmul ala e un fel de test

Acuma - on topic: stiu ca am zis ca nu ma apuc de lipit pina blah-blah-blah - da' .... "ma minca!"; plus ca daca tot am f**** puntile la sfatul DeA - asta e... asa ca - am lipit; tot; cum scrie in carticele. Si bag niste poze. Mie-mi place ce-o iesit, overall; nu e 100% ce-as fi vrut - da' vorba sotiei: "acuma ce vrei si tu?! e prima!". Cui nu-i place - promit sa fac mai frumos la urmatoarea. Pina una alta - vedeti pozele si ziceti! Da' va rog - ZICETI

Si acuma inca vreo citeva comentarii generale:
1. Imi place sa-i ascult/citesc pe cei experimentati dind sfaturi - insa de obicei imi place sa ma dau eu cu capul de zid; mi se pare ca e singurul mod in care realmente inveti ceva... Deci - astept si accept cu drag criticile constructive (in special mi-ar placea sa aud reactiile lu' crios, dgdaniel, traian, longinus, olimpiu, sorinr si initiatorul razvan) dar nu promit sa ascult de niciunul dintre sfaturi

2. Relativ la "problemele" aparute - imi permit sa fac trei remarci: prima - problema gaurilor pentru catarg exista; poti sa le freci cit vei, sa le pilesti cit vrei - cind le montezi definitiv - puntea 1 cu 2 se aliniaza perfect - teuga nu; sau teuga cu 1 perfect, 2 nu; catargul va intra - dar un pic fortat (ceea ce nu cre' ca e neaparat rau!); dar nu cred ca e vreo sansa de potrivire daca nu se pileste macar un pic! (poate greii stiu ceva smecherii pe care noi "eshtia" nu le stim...); a doua - constatat pe propira piele, care piele nu a indreptat DELOC piesele, care is FOARTE strimbe: odata ce ajungeti la lipire finala - se aseaza toate fain la locul lor (la cit de subtirele si firave sint - nici nu ma mira; si a propos de asta - la mine in kit - coasta 12 sau 13 - nu mai stiu exact - era de-a dreptul plesnita...deci la un pic de fortare in directia "corecta" - se rupea in doua); si-n fine - a treia - cu tot respectul pe care il datorez (deja) greilor forumului - putem astepta pina vin toate piesele plus inca un an sa se invecheasca - daca e sa nu se potriveasca - nu se potrivesc! (de-aici incolo o sa va rog sa ignorati terminologia profana...); exemplu: puntea teuga, in partea mai lata a trapezului pe care il formeaza - desi in toate pozicile din revista se potriveste PERFECT cu virfurile celei de-a treia coaste - in realitate ramine si de-o parte si de cealalta cite un spatiu de cca 1 mm (daca nu mai bine) intre cele doua; si daca restul problemelor de gen de pina acuma - se pot si se vor rezolva intr-un fel - asta chiar nu vad cum are sa se rezolve... da' din nou - poate nu stiu io....
3. Off-topic (si recunosc ca nici nu am cautat raspunsul pe forum) - exista o sectiune (sau se poate crea una) pentru modele din alta categorie decit cele de interes general aici? Si aici ma refer in special la paper-crafting (pe care eu personal il practic) (nu carton - ci hirtie!) si modele neconventionale (dgdaniel si papermodel stiu despre ce vorbesc); se poate vedea un model in faza de WIP intr-una din pozele de mai jos. Mi-ar placea sa mai schimb citeva idei cu unu-altu' si pe tema asta, de se poate...
No cam asta ar fi... Si iar am scris mult - da' mi-ti scuza...