Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 19 July 2012 - 07:25 PM
Leo2003, la 19 July 2012 - 02:41 PM, a spus:
"Vine noaptea si pe mare
Noi aprindem felinare
Spre a fi frumos, spre a fi frumos
Biet lampagiu..."
DSCF0001.JPG DSCF0002.JPG
DSCF0004.JPG DSCF0005.JPG
DSCF0003.JPG
Noi aprindem felinare
Spre a fi frumos, spre a fi frumos
Biet lampagiu..."
DSCF0001.JPG DSCF0002.JPG
DSCF0004.JPG DSCF0005.JPG
DSCF0003.JPG
FRUMOS!
Aceasta postare a fost editata de ACHRISTIAN: 19 July 2012 - 07:26 PM
Postat 19 July 2012 - 07:54 PM
"Leo imi place cum ti-au iesit felinarele"
Adica asa ca lu' asta din stanga.
Io l-am mozolit initial cu email negru [mat 33] de la Humbrol. Dupa uscare niste bronz, tot email de la aceeasi firma [met 55] dar dupa o alta tehnica, care stiu ca are un nume, pe care din pacate nu-l cunosc. Se foloseste o pensula cu parul fin si moale, se imoaie pensula in nitica vopsea, se da bine pe o foaie de hartie pana se duce vopseau, apoi se freaca cu pensula piesa respectiva. Ideea e sa iasa numai o patina.
Io cam asa am procedat.
Am matizat nitel si geamurile pe interior cu niscaiva acetona ca nu mi-au placut asa, limpezi ca in zilele noastre.
Adica asa ca lu' asta din stanga.
Io l-am mozolit initial cu email negru [mat 33] de la Humbrol. Dupa uscare niste bronz, tot email de la aceeasi firma [met 55] dar dupa o alta tehnica, care stiu ca are un nume, pe care din pacate nu-l cunosc. Se foloseste o pensula cu parul fin si moale, se imoaie pensula in nitica vopsea, se da bine pe o foaie de hartie pana se duce vopseau, apoi se freaca cu pensula piesa respectiva. Ideea e sa iasa numai o patina.
Io cam asa am procedat.
Am matizat nitel si geamurile pe interior cu niscaiva acetona ca nu mi-au placut asa, limpezi ca in zilele noastre.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 19 July 2012 - 08:00 PM
Postat 21 July 2012 - 02:48 PM
ACHRISTIAN, la 21 July 2012 - 05:24 AM, a spus:
Buna dimineata!Gata cu usa si ferestrele.Scuze ptr calitatetea pozelor ,sunt facute cu telefonul,culoarea este destul de deformata fiind ceva mai inchisa.Multumesc!
Salut. Am o nelamurire, de ce ochiurile geamurilor sunt pictate in albastru? Nu mai bine lasai neacoperite ochiurile geamurilor si dupa ce le lipeai dadeai gauri si in corabie ca sa se vada in interior? E doar o parere si o nelamurire pe care o am, poate ma ajuta cineva cu idei, informatii,... Stima.
Postat 22 July 2012 - 10:23 AM
Salutare tuturor!
Desi va urmaresc comentariile de ceva timp pana in acest moment nu am postat nimic. Pot sa spun ca m-a cuprins si pe mine nebunia asta a voastra.
Desi m-a luat cam tarziu, incerc, prin voi, din experienta voastra sa invat cate ceva despre modelism si in special marile corabii.
In asteptarea urmatorului galion de la DeA, momentan ma multumesc cu forumul, cu alte site-uri chiar si filme legate de corabii pentru a ma inspira.
Acum, am o intrebare legata de
Buna seara! Poate pozele urmatoare vor fi mai clare si edificatoare.Am terminat si pozitionarea lor.Spor!
Este vorba de acele ferestre care au fost aplicate pur si simplu. Nu ar si fost mai frumos, mai realist sa fi fost decupat in corpul navei locul unde vin ferestrele si apoi aplicarea acestora?
Eu inteleg ca exista un kit dar dupa cum ati vazut in cazul tunurilor acesta, kit-ul, este putin cam ...................... limitat si saracacios in idei.
Desi va urmaresc comentariile de ceva timp pana in acest moment nu am postat nimic. Pot sa spun ca m-a cuprins si pe mine nebunia asta a voastra.
Desi m-a luat cam tarziu, incerc, prin voi, din experienta voastra sa invat cate ceva despre modelism si in special marile corabii.
In asteptarea urmatorului galion de la DeA, momentan ma multumesc cu forumul, cu alte site-uri chiar si filme legate de corabii pentru a ma inspira.
Acum, am o intrebare legata de
Buna seara! Poate pozele urmatoare vor fi mai clare si edificatoare.Am terminat si pozitionarea lor.Spor!
Este vorba de acele ferestre care au fost aplicate pur si simplu. Nu ar si fost mai frumos, mai realist sa fi fost decupat in corpul navei locul unde vin ferestrele si apoi aplicarea acestora?
Eu inteleg ca exista un kit dar dupa cum ati vazut in cazul tunurilor acesta, kit-ul, este putin cam ...................... limitat si saracacios in idei.