big, la 3 Mar 2011, 18:07, a spus:
1. Credeti ca da mai bine daca folosesc alama la cuie? (nu am avut alama sa incerc si pare greu de gasit sarma de alama).
2.Stiu ca navele originale nu aveau cuiele vizibile dar mie imi place mai mult cu cuie decat cu cepuri.
3.La teuga aveti ceva sugestii de plasare a cuielor? Ca daca pun la toate capetele de scanduri o sa iasa prea incarcata.
Mie unu imi place calafatuirea puntii teuga ingrijit, curat si frumos
1 daca folosesti alama sa nu dai puntea cu lac sau orice alt tratament, in timp alama va oxida si va arata mai bine
2 nota 10 aici, esti singurul care a pus aceasta problema si stiu sigur ca unii nu sunt de acord sa se vada
3 in instructiuni e buna poza 4k si cred ca arata bine dar vezi ca in poza 4m amplasarea difera
sanatate,
"Am rezistat destul de mult, dar mi-a cam ajuns. De cand a reaparut topicul despre Mari Corabii, in 90% din comentariile domnului DGDaniel, exista un comentariu rautacios sau o jignire, directa sau indirecta. Nu contest cat de bun modelist este acest domn, contest insa bunul simt. Acest gen de oameni ma fac sa consider ca Olaf are dreptate cand acorda acces restrictionat pe siteul lor, desi initial nu am fost de acord cu aceasta idee. Nu uitati un lucru. Pentru multe din persoanele care acceseaza acest topic, este prima data cand iau contact cu aceasta comunitate si cu acest hobby. Daca sunt repezite si jignite de persoane de pe forum, posibil sa abandoneze acest hobby. Cine pierde in acest caz?
NU UITATI! Acesta nu este un club privat, este un site public."
Ce sa-i faci, sunt mai de la tara!