Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 22 June 2012 - 08:46 AM
Am incercat si eu marea cu degetul ca sa zic asa. Da cred c-am bagat degetul cam adanc . M-am gandit sa tai laleaua din varf, sa ajustez teava ramasa si apoi s-o lipesc la loc. Oricum va veni vopsita si nu se va vedea lipitura. la afeturi inca n-am procedat nimic. Poate doar ca am taiat putin cam mult, desi daca l-am pus pe barcuta nu pare. Voi lucra putin si la afeturi sa vad ce si cum.
Postat 22 June 2012 - 10:54 PM
Buna seara! ..........ca sa nu fiu in asentimentul lui Leo2003 {Gica contra,:pardon:fara suparare }nu cred ca merita foarte mult o investitie auxiliara,ci doar putina fantezie ,imaginatie,....etc.Modificarea tunurilor sau afeturilor ,in momentul de fata nu tine decat de ochiul, estetica fiecaruia asta avand in vedere ca nu este o nava{corabie} reala ,ca sa nu mai vorbesc ca,acest kit este primul pentru foarte multi ,scoala de modelism ,sa-i spunem asa ,impreuna cu ajutorul acestui forum implicit ajutorul colegilor cu mai multa experienta in acest hoby.In consecinta si eu numarandu-ma printre novici,am facut si eu anumite modificari dupa cum m-a dus capul.Si cu asta inchei dizertatia mea referitoare la subiect si va prezint modificarile mele la tunuri ,afeturi si butoaie.Spor!
Postat 24 June 2012 - 12:09 PM
Felicitări celor care au lucrat la tunuri și butoaie și mulțumiri lui Traian pentru informații.
Am fost foarte ocupat zilele astea, dar miercuri vin ultimele tunuri și încep și eu să fac ceva.
Leo, sursa de unde ai luat tu tunuri mi-a spus că nu mai are (adică foarte bine că n-a rămas cu ele pe cap), așa că nu scap fără muncă. Va trebui să adaptez ce dă DeA.
În plus, cineva de pe forum (Îi mulțumesc! ) mă învață să vopsesc, dar eu procur vopselele necesare foarte greu, așa că mai durează.
Am fost foarte ocupat zilele astea, dar miercuri vin ultimele tunuri și încep și eu să fac ceva.
Leo, sursa de unde ai luat tu tunuri mi-a spus că nu mai are (adică foarte bine că n-a rămas cu ele pe cap), așa că nu scap fără muncă. Va trebui să adaptez ce dă DeA.
În plus, cineva de pe forum (Îi mulțumesc! ) mă învață să vopsesc, dar eu procur vopselele necesare foarte greu, așa că mai durează.