Leo2003, la 11 June 2012 - 08:22 PM, a spus:
Asa ca am desenat altele. Daca sunt OK le tai.
Cam asa ar fi modificarea
Miscarile navei nu aveau mari influiente asupra armamentului, cand nu erau folosite, tunurile se fixau strans de borduri, balanganeala ar fi fost inevitabila indiferent de modelul constructiv.
@ pe_dos - nu manifest dispret fata de kit, doar ca nu il consider la standardele trambitate si nu se incadreaza in normele mele de apreciere, am si eu osatura si candva o sa incep constructia dupa standardele mele, e totusi o constructie draguta. Am spus mai demult ca pentru ceea ce se vrea a fi e acceptabil, prin faptul ca a tentat iar cei care au inceput constructia si doresc o continuare, in plus realizeaza prin cele acumulate ce si cum ar trebui facut, au de castigat. In privinta pozitiei mele, niciodata nu am manifestat dispret pentru nimeni care incearca sa faca ceva, indiferent de nivelul calitativ a lucrului. Nimeni nu se naste invatat iar abilitatile si cunostintele se acumuleaza in timp, majoritar prin proprie vointa. Respect pe oricine vrea sa faca ceva si fara a avea pretentii de ,,artist'' ma bucur sa vad ca face mai bine decat mine.
Ma repet, kitul accepta orice modificari care sunt facute sa arate mai bine si se incadreaza in normele epocii si zonei. Referitor la campionate, cine viseaza la asa ceva a gresit locul, calea e alta, aici e doar prima treapta.
Aceasta postare a fost editata de traian: 11 June 2012 - 09:46 PM